Horoscopul zilnic 27 decembrie 2019. Berbecii amenință cu demisia la locul de muncă, vezi ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 27 decembrie 2019.


Berbec

Astăzi ești foarte supărată pe unul dintre șefi și vrei să-ți dai demisia, deoarece nu te simți apreciată. Ai făcut foarte multe sacrificii, ți-ai neglijat familia și acum ajungi la concluzia că nu a meritat. Ești pe cale să accepți o propunere din partea unei firme care te vânează de mult.

 

Taur

Dacă ești plecată în vacanță, poți să ai parte de o surpriză neplăcută și să fii deranjată de la serviciu. Ești nevoită să rezolvi o serie de chestiuni care au apărut. Ai susținerea partenerului, chiar dacă evenimentul neprevăzut v-a dat peste cap programul.

 

Gemeni

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să mergi la bancă și să încerci să accesezi un credit. Ești pe cale să achiziționezi un bun de mai mare valoare și nu-ți ajung banii. Posibil să nu te încadrezi și să fii nevoită să cauți alte soluții de finanțare. 

 

Rac

Un dialog cu partenerul legat de regimul unei locuințe sau a casei în care locuiți ar putea să vă strice weekendul. Faceați echipă bună împreună, așa că ar fi cazul să vă uniți forțele și să intrați pe aceeași lungime de undă.

 

Leu

Contexul astral de astăzi se anunță destul de dificil la locul de muncă, cu tot felul de sarcini, dead-line-uri greu de respectat. Posibil să ajungi la șefi și să-ți spui nemulțumirile legate de colaborarea cu unele departamente sau colegi cu care ai întampinat probleme.

 

Fecioară

Dacă ești părinte, este posibil să fii mai autoritară și să nu îi dai voie copilului să plece cu prietenii la o petrecere, din cauza rezultatelor mai puțin bune înregistrate la învățătură în primul semestru. Poți să ai și dispute cu partenerul legate de educarea copilului.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te ocupi de chestiunile gospodărești. Mergi și la cumpărături și cheltui prea mult pentru organizarea unei petreceri. Posibil să ai conflicte cu partenerul, căruia îi reproșezi că nu-și oferă ajutorul.

 

Scorpion

Ai grijă că astăzi o să tot întâmpini blocaje în comunicarea cu partenerul sau cu membrii familiei. Ar fi cazul să nu dai curs la dispute. Totuși, vei avea de învațat niște lecții de viață importante.

 

Săgetător

Dacă aștepți astăzi o sumă de bani, este posibil să ai o surpriză neplăcută și să nu apară în conturi. Ai putea totuși să iei legătura cu cei care trebuie să te plătească și să le atragi atenția că au depășit termenul de plată.

 

Capricorn

Astăzi ai parte de tot felul de întâmplări din care vei avea multe de învățat. Ai impresia ca nimic nu se leagă, ai o stare nu tocmai bună, dar spre norocul tău, cei dragi vor anima atmosfera și te vor scoate din starea în care ai intrat.

 

Vărsător

Cel mai bun lucru pe care ar trebui să îl faci astăzi este să te odihnești. Posibil să traversezi o perioadă în care oboseala își spune cuvântul. Ascultă-ți organismul, evită să faci prea mult efort, ține o dietă, iar compania celor dragi ți-ar fi de ajutor.

 

Pești

Dacă ai în plan pentru ziua de astăzi să te întâlnești cu prietenii, ar fi bine să amâni pentru weekend. Este posibil să nu fiți pe aceeași lungime de unde în ceea ce privesc principiile și sistemul de valori după care vă ghidați în viață și să ajungeți la unele divergențe de opinie.

related posts