Horoscopul zilnic 27 ianuarie 2019. Scorpionii primesc o veste grozavă, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce-ți rezervă astrele astăzi, 27 ianuarie 2019.


BERBEC

Noutăți care să vă bucure sufletul, vine cineva pe care nu l-ați mai văzut de mult sau luați legătura telefonic, pe net, și stabiliți când o să vă-ntâlniți și unde.

TAUR

O invitație la niște prieteni de care vă simțiți mult mai atașați sufletește în ultima vreme și o să vă plimbați, vă faceti un program comun, frumos.

GEMENI

Se fac unele schimbari la serviciu și s-ar putea să vă avantajeze noua postură, ba chiar să vă parvină o idee ingenioasă și să-i dați gata pe șefi.

RAC

Un demers de afaceri - dacă vă duceți la serviciu, s-au deblocat niște căi de acces, veți găsi sponsori, parteneri de afaceri și o să vă sporiți banii în cont.

LEU

E posibil să vă prelungiți sejurul pe-acolo pe unde v-ați dus și să vă priască, să faceți mișcare, să vizitați rudele care locuiesc prin orașele prin care treceți.

FECIOARA

O să umblați la rezerve ca să-i scoateți pe ai voștri în oraș, la un spectacol, un concert, un târg culinar, de produse tradiționale sau doar la plimbare.

BALANTA

Vă sună cineva să vă scoată la un restaurant sau în parc. Puteți face o nouă cunoștință dacă n-aveți pe nimeni, ați divorțat, v-ați separat recent de cineva.

SCORPION

O să aflați vești dintre cele mai bune, se căsătorește cineva din familie, poate chiar voi sau copiii voștri, mă rog, unul dintre ei sau veți deveni părinți.

SĂGETĂTOR

E rost de plimbare. Faceți câteva escale prin orașele de pe traseul de întoarcere sau vă duceți în localitatea vecină la niște prieteni la un grătar.

CAPRICORN

O să preferați, se pare, postura de musafiri sau, oricum, veți ieși din cadrul domestic să mai schimbați un pic peisajul, să luați o gură de aer proaspăt.

VĂRSĂTOR

Se poate să vă răsfețe și pe voi cineva, să v-aștepte cu o masă frumos garnisită cu de toate, să vă ofere un gen de distracții care să se potrivească perfect cu starea voastră de spirit.

PEȘTI

Invitație specială la un eveniment prin oraș, o să vă placă să schimbați impresii, cărți de vizită cu niște oameni cu care veți mai lua legătura de-acum încolo.

 

Vezi și: De ce și cum mint zodiile
related posts