Horoscopul zilnic 27 iunie 2019. Scorpionii sunt prinși într-un triunghi amoros, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 27 iunie 2019.


Berbec

Stând în preajma cercului tău de prieteni aventuroși, ai putea să-ți găsești jumătatea astăzi. Dacă ești invitată în oraș, ai tendința să refuzi inițial, dar parcă nici acasă n-ai sta. Nu te mai lăsa cuprinsă de sentimente negative, bucură-te de oamenii din jurul tău. 

Taur

Te gândești foarte mult la deciziile pe care le-ai luat în ultima perioadă și nu ești sigură dacă vrei sau nu să faci schimbări în ceea ce privește viitorul. Întreaga zi te găsește foarte confuză și fără chef de socializare.

Gemeni

Nu te lăsa dezamăgită de lucrurile care nu ies astăzi așa cum ți-ai dorit și ia-o de la capăt cu tot ceea ce ai de făcut. E foarte important să ai răbdare și să nu încerci să mai grăbești lucrurile dacă nu vrei să muncești de două ori pentru ele.

Rac

Poate fi supărător pentru tine, însă sunt câteva lucruri la care trebuie să te gândești și pe care ar fi bine să începi să le schimbi de astăzi. Dacă vei învăța să fii mai răbdătoare cu ceilalți, vei avea parte de o mulțime de surprize plăcute de-a lungul timpului.

Leu

Meritele celor din jurul tău vin din suportul celor care te susțin, nu din contributiile lor materiale. Ai multe de câștigat pe plan profesional, iar personal, este posibil să te întâlnețti cu o persoană în compania căreia te vei simți minunat. 

Fecioară

Fecioarele care își controlează manierele astăzi s-ar putea să primească recunoștință din partea pasiunii si entuziasmului, în timp ce persoanele care nu se pun pe ele însele în cea mai bună postură vor avea parte de dificultăți. 

Balanță

Partenerul tău așteaptă de al tine un răspuns. Ești nevoită să-i spui adevărul, chiar dacă nu îi va face mare plăcere. Faceți planuri de viitor, dar fiecare are un punct de vedere diferit. Trebuie să găsiți o cale comună. Găsiți mai mult timp pentru voi, sunt multe probleme de rezolvat. 

Scorpion

Orientările divine ale zilei îți aduc un sentiment problematic din nou. Ești din nou confuză în ceea ce privește planul amoros. Tot ceea ce trebuie să faci este să-ți asculți inima și apoi să acționezi. 

Săgetător

Ai nevoie de toată tăria de caracter de care poți da dovadă pentru a trece peste unele neplăceri pe care ți le cauzează cineva din grupul tău de prieteni. Nu îți doresti o ceartă, așa că ești dispusă să fii tu cea care lasă de la ea.

Capricorn

Ți-a picat cineva cu tronc și ai vrea să vezi că sentimentul acesta este împărtășit, dar n-ai vrea să faci nimic pentru asta. Este esențial să comunici dorințele tale. Trebuie să riști pentru a fi observată și astfel vei putea să surprinzi. 

Vărsător

Ar trebui să asculți mai mult la ceea ce spun cei din jur astăzi. Se întâmplă niște lucruri, dar ai fost cam aeriană în ultima vremea și n-ai remarcat. Comunicarea este esențială. 

Pești

Ai cam amânat o întâlnire, dar a sosit vremea să-i dai curs. Cineva de-abia așteaptă să te vadă, chiar dacă tu nu esti prea entuziasmată. Fă-ți curaj! Te așteaptă o zi minunată și vei fi surprinsă de câte lucruri aveți în comun! related posts