Horoscopul zilnic 28 decembrie 2019. Balențele, vești proaste legate de partea financiară, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 28 decembrie 2019.


Berbec

Contextul astral din prima parte a zilei îți aduce preocupări pentru relațiile de prietenie. Dacă ești plecată într-o vacanță, un eveniment neprevăzut se poate întâmpla în sfera sentimentală. Cu ajutorul unui/unei prieten/e, poți cunoaște o persoană care să aibă preocupări comune cu ale tale.

 

Taur

Ai muncit mult alături de colegi la un proiect a căror roade se văd acum la final de an. Meritați felicitări, așa că aveți încă un motiv în plus să sarbătoriți. Șefii vă apreciază munca și rasplata o veți vedea și în conturi.

 

Gemeni

Dacă lucrezi astăzi, ieși cu bine dintr-o încurcătură la serviciu. Pe după-amiază ai de ales între mai multe locuri care îți plac pentru a ieși în oras cu partenerul, însă nu reușești să te decizi. Noroc că el știe întotdeauna ce vrea și ușurează situația.

 

Rac

Deși contextul astral de astăzi indică faptul că îți vei petrece ziua cu un grup de prieteni, totul se dă peste cap după prânz și ești nevoită să-ți oferi ajutorul unui coleg care are o problemă în familie.

 

Leu

Ești decisă astăzi să-ți găsești un partener de distracție, de ieșiri în aer liber sau pentru a merge la un spectacol. Înainte să cauți un partener, ar trebui totuși sa-ți dai seama ce fel de persoană ai vrea să ai în preajma ta și ce calități să aibă, mai ales dacă ești interesată de o relație serioasă.

 

Fecioară

Astăzi ai parte de surprize de la colegii de serviciu sau de la foști colegi cu care ieși în oraș. Deși aveai alte planuri, nu reziști și onorezi invitația. Totodată, s-ar putea să primești vești din străinătate de la prieteni care vin în țară și pentru care trebuie să-ți rezervi alte zile libere.

 

Balanță

Astăzi poți afla niște vești mai puțin bune legate de partea financiară. Posibil să afli că banii pe care îi aștepți, îi vei primi după Anul Nou. Nu fi tristă, bucură-te de orice moment petrecut alături de partener și fii sigură că acesta va acoperi toate cheltuielile zilelor care urmează!

 

Scorpion

În prima parte a zilei ai ajutorul partenerului la treburile gospodărești ale casei. Contextul astral  favorizează întâlnirile cu membrii familiei. Dacă ai de lucru pentru serviciu, vei fi într-o formă intelectuală bună și termini repede tot ce ai de făcut. 

 

Săgetător

Posibil astăzi să apară niște deplasări neprevăzute pentru a rezolva o serie de chestiuni administrative ale locuinței. Dacă organizezi la tine petrecerea dintre ani, fă-ți o listă pentru a nu sta prea mult la cumpărături sau comandă totul online.

 

Capricorn

Configurația astrală a zilei de astăzi îți aduce o surpriză financiară. Posibil să câștigi un premiu sau în urma unei speculații financiare, să-ți rotunjești conturile. În dragoste încearcă să găsești echilibrul între ce primești și ce oferi.

 

Vărsător

Starea ta de spirit este bună și ai parte toată ziua numai de suprize din partea partenerului. După-amiază contextul astral favorizează întâlnirile romantice, așa că ar fi bine să cooperezi cu aspectele și să accepți o cină în doi.

 

Pești

Gasești forța necesară pentru a face față provocărilor acestei zile. Posibil să nu te simți tocmai bine și să-ți aduci aminte de trecut și de acțiunile tale în cuplu. Poate ar fi bine să lași în urmă trecutul și să privești spre viitor.

related posts