Horoscopul zilnic 28 iunie 2019. Vărsătorii încep o incredibilă poveste de iubire, vezi ce se întîmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 28 iunie 2019.


Berbec

Ziua de astăzi vine cu activități satisfăcătoare, rezultate pozitive. Este foarte importantă comunicarea, rezultatul unui interviu pentru un job poate depinde de felul în care îți construiești discursul. Spre seară, este recomandat să accepți invitația la un eveniment monden.

Taur

Astăzi, nu ar trebui să ai încredere în ceea ce spun oponenții tăi și să comunici doar cu oamenii în care ai încredere. Este o perioadă bună să-ți schimbi stilul de viață, să adopți o dietă nouă, mai sănătoasă sau să începi un program de antrenamente la sală. 

Gemeni

Există șanse ca astăzi să întâmpini anumite probleme în viața sentimentală. Înainte de a pune punct relație, trebuie să te întrebi - ești pregătită pentru o astfel de revoluție? Poate este mai bine să fii mai rezervată și să iei o decizie zilele viitoare, când totul va fi mult mai clar. 

Rac

S-ar putea ca astăzi să fii nevoită să faci o alegere dificilă. S-ar putea ca aceasta să determine viitorul relației tale sentimentale sau a parteneriatului de afaceri. Cere sfatul prietenilor și persoanelor în care ai încredere înainte de a face orice mișcare. 

Leu

Pentru tine, este ok ca astăzi să lenevești, să visezi cu ochii deschiși și să te lași pradă fanteziilor.  Este un moment grozav să te înscrii la o sală de fitness, să îți înnoiești garderoba sau să faci unele modificări în cămin. 

Fecioară

Astăzi, drumul spre succes este garantat. De asemenea, este posibil să îți faci prieteni noi, să ai ocazia să-ți cumperi niște accesorii drăguțe pentru casă sau să îți schimbi dieta. Poți începe să discuți cu partenerul tău despre un bebeluș.

Balanță

Astăzi, s-ar putea să simți nevoia de a sta un pic mai retrasă de restul lumii. Poate te simți ușor depresivă din cauza faptului că-ți lipsește sprijinul celor dragi sau poate fi vorba despre o veste mai tristă.

Scorpion

Nu ar trebui să încerci să-ți faci cunoștințe noi, mai ales dacă este vorba despre persoane faimoase. De asemenea, ar fi indicat să nu ceri celor din familie să te asculte orbește, lucrurile s-ar putea întoarce împotriva ta. 

Săgetător

Astăzi, s-ar putea să fii nevoită să participi la un proiect neobișnuit, dar care îți poate aduce satisfacții foarte mari. Este ok să îți asumi și niște riscuri, atâta timp cât cântărești bine lucrurile. 

Capricorn

Astăzi, este o zi în care te poți bucura de succes, atât în plan personal cât și în plan profesional. Singura condiție pentru a obține ceea ce îți dorești este să ai încredere în propriile forțe. 

Vărsător

Ziua de astăzi vine cu un cadou drăguț. Este posibil să fie vorba despre ceva scump, precum o bijuterie, o mașină, o proprietate. De asemenea, poți primi un bonus la slujbă. O poveste de dragoste incredibil de romantică poate debuta în ziua de azi. 

Pești

O zi de vineri ușor depresivă, plictisitoare, mai ales pe plan profesional.  Chiar și așa, te poți bucura de micile succese care pot apărea de-a lungul zilei. Singura condiție este să acționezi. Nu este recomandată să ții o dietă strictă. 

Profil de celebritate: Charlize Theron
related posts