Horoscopul zilnic 28 septembrie 2019. Berbecii vor pleca într-o călătorie, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă 28 septembrie 2019.


Berbec

Berbecii sunt gata de aventură. Fie că vei ieși la o plimbare prin oraș sau că vei merge într-o călătorie, astăzi îți vei crea noi amintiri. Și pentru că momentele petrecute alături de cei dragi sunt mult mai frumoase, îți vei lua familia și prietenii cu tine. Nu ai mai vorbit de ceva timp cu ei, așa că astăzi este ziua ideală pentru a recupera.

Taur

Chiar dacă vara a trecut, Taurii se gândesc încă la vacanță. În ultimul timp te-ai axat pe carieră, iar acest lucru te-a epuizat, așa că acum vrei să te relaxezi din nou. Vorbește cu gasca ta și apucați-vă de planificat. Ar fi de preferat să fii atentă, însă, și la bugetul de care dispui.

Gemeni

Gemenii se vor focusa asupra problemelor financiare, pentru că lucrurile la acest capitol încep să nu mai meargă la fel de bine. Simți că ai nevoie de o pauză, dar bugetul tău nu îți permite. Cu toate astea, vorbește cu partenerul sau prietenii tăi și găsiți noi mijloace de relaxare, care să nu implice sume exorbitante de bani.

Rac

Sâmbăta este dedicate relaxării și călătoriilor, iar Racii știu bine acest lucru. După o săptămână de muncă simți nevoia să te detașezi și să te bucuri de compania familiei. Pentru că îți place să vezi lucrurile diferit, vei planifica o excursie inedită. Nu te sfii să-ți exploatezi la maxim latura creativă și să vii cu idei cât mai noi.

Leu

Simți că ai nevoie de o pauză, dar munca și responsabilitățile te împiedică. Analizează lucrurile pe care le ai de făcut și vezi cum poți câștiga timp și pentru propriile tale nevoi. Poți apela la prietenii tăi, care îți vor oferi sfaturi folositoare. Partenerul tău îți înțelege starea, așa că să nu te miri dacă îți va pregăti mai pe seară mici surprize.

Fecioară

Fecioare își vor focusa atenția asupra partenrului. De mult timp vorbești despre călătoria romantică pe care ai avut-o cu iubitul tău acum ceva timp, așa că a venit vremea să creezi noi amintiri alături de el. Pentru că ești foarte meticuloasă, te vei asigura că totul decurge exact cum ai plănuit - de la locație, până la modul în care o să vă îmbrăcați.

Balanță

Ai reușit să îți eliberezi programul pentru a face o călătorie, dar nimeni nu poate să te însoțească. Nu te demotiva, ci privește acest lucru ca o nouă oportunitate de a crea noi relații. Sună riscant să pleci cu o persoană pe care nu o cunoști, dar ție îți place să-ți asumi astfel de riscuri. Va fi o experință inedită.

Scorpion

Veste bună pentru Scorpioni – mergeți într-o nouă călătorie. Cu toate acestea, ar fi de preferat să-ți  verifici înainte și portofelul, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute. Călătoria asta este și o oportunitate de a-ți consolida relația cu cei dragi, așa că profită la maxim de ea.

Săgetător

Sâmbăta asta va fi dedicată micilor călătorii. Îți place foarte mult să călătorești, dar de acestă dată nu vrei să ieși din zona ta de confort, așa că vei merge undeva în apropiere de casă. Prietenii tăi s-ar putea să-și dorească altceva, așa că evistă riscul să apară mici conflicte. Vorbește cu ei și încearcă să aplanezi situația.

Capricorn

Capricornii ar trebui să nu lase emoțiile negative să le strice bunadispoziție. Ești un pic geloasă, pentru că toți merg în vacanță și tu nu, dar trebuie să înțelegi că nu e un capăt de lume. Poți face și altceva pentru a te relaxa. Există posibilitatea ca o persoană dragă ție să aibă nevoie de bani. Ți la persoanele din jurul tău, așa că vei fi aproape de acea persoană.

Vărsător

Vărsătorii simt că au nevoie de o schimbare, iar acum este cele mai potrivit moment. Chiar dacă nu te simți încă pregătită, alege să ieși din zona ta de confort și să faci schimbări. Primul pas ar fi să descoperi cum poți îmbunătăți lucrurile care nu merg. Apelează cu încredere la familie pentru sfaturi.

Pești

Peștii au oportunitatea de a pleca, așa că se pregătesc deja să împacheteze. Simți că ai nevoie de o schimbare și acum vrei să profiți la maxim de această șansă. Ar trebui totuși să cântărești bine decizia pe care vrei s-o iei, ca să nu-ți pară rău mai târziu. Vorbește cu parternul sau prietenii tăi despre probleme tale.

related posts

Modifică setările cookies