Horoscopul zilnic 29 aprilie 2019. Săgetătorii își împlinesc un vis, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 29 aprilie.


Berbec

Dacă ai de gând să începi un proiect nou, trebuie să te gâmdești bine și să analizezi situația în detaliu. Încearcă să nu cheltui mai mult decât îți poți permite, și nu e vorba aici doar de bani. Până și un Berbec are limitele sale.  

Taur

Cei care spun că îți lipsește imaginația vor fi obligați să-ți recunoască talentul și creativitatea. În această zi, vei avea o mulțime de idei productive. Spre seară, este posibil să ai parte de o întâlnire romantică.

Gemeni

Nu îți pierde timpul încercând să schimbi punctul de vedere al celor din jur. Încearcă să profiți de această zi pentru a te relaxa, pentru a vizita prieteni vechi și dragi sau a merge la un picnic alături de familie. 

Rac

Astăzi, s-ar putea să ai impresia că ai ratat o șansă uriașă, însă nu este totul pierdut. Visurile tale încă pot fi împlinite, dar nu trebuie să renunți la ele. O sumă semnificativă de bani ar putea apărea pe neașteptate în contul tău. 

Leu

S-ar putea ca prietenii și colegii tăi să nu aprobe ceea ce faci, dar de ce trebuie să-ți pese de acest lucru? Singurul lucru care contează este să fii fericită cu felul în care viața ta decurge. O idilă poate începe atunci când te aștepți mai puțin. 

Fecioară

Astăzi nu este o zi potrivită pentru a intra în conflict cu cei din jur. Trebuie să te stăpânești și să-ți folosești grația în discuțiile pe care le porți. O veste de la o iubire din trecut îți răscolește amintirile. 

Balanță

O zi în care te-ai putea simți singură, chiar dacă te afli la o adunare de familie, în mijlocul celor dragi. Cu cât vorbești mai puțin, cu atât mai mici sunt șansele să strici o relație la care ții foarte mult. 

Scorpion

O zi în care te poți relaxa, poți petrece clipe minunate alături de partener sau de oameni dragi. Totuși, nu este recomandat să exagerezi cu mâncăruri picante sau să consumi prea mult alcool. 

Săgetător

Astăzi, orice îți dorești este posibil să se împlinească, așa că lasă-ți imaginația să zburde. O declarație neașteptată de dragoste îți va face ziua mult mai frumoasă. Cu toate acestea, vorbele dulci pot veni la pachet cu niște complicații. 

Capricorn

Este o zi în care este posibil să găsești rezolvarea pentru problemele cu care te confrunți în ultima perioadă. Relația cu persoana iubită nu merge așa cum ți-ai fi dorit, iar cheia este să înveți arta compromisului. 

Vărsător

A venit timpul să lași în urmă gândurile negative și să te bucuri de lucrurile frumoase pe care viața ți le oferă cu mărinimie. În acest weekend, nu lua totul în serios. Distrează-te alături de prieteni, de cei dragi și răsfață-te cu mâncărurile delicioase sau un pahar cu vin bun. 

Pești

Banii sunt importanți, dar nu atât de importanți precum prietenia și iubirea. Poate că nu sunt cele mai fericite momente, din punct de vedere financiar, pentru tine, dar asta nu ar trebui să te împiedice să petreci alături de cei dragi. 

related posts

Modifică setările cookies