Horoscopul zilnic 29 decembrie 2019. Racii sunt atrași de intelectul unei persoane, vezi ce se întâmplă cu Berbecii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 29 decembrie 2019.


Berbec

Planurile tale legate de carieră pot să prindă contur începând de astăzi prin intrarea lui Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, în zodia Capricorn, în sectorul care indică cariera. Concentrează-ți atenția pe negocierea unei funcții și obține sprijinul șefilor!

 

Taur

Odată cu intrarea lui Mercur în Capricorn în sectorul care indică studiile, sistemul de valori, principii și convingeri asupra vieții, vei putea să-ți lărgești orizonturile și să-ți pui în aplicare planurile privind începerea unor cursuri de perfecționare profesională, a unor studii, a unei călătorii sau a unui proiect personal.

 

Gemeni

De astăzi vei fi mai atentă la cum îți gestionezi finanțele deținute în comun cu partenerul, pentru că Mercur, guvernatorul tău și astrul comunicării își face intrarea în Capricorn. Astfel, poți începe unele negocieri privind achiziționarea unui bun de valoare și să obții prețul dorit de tine.

 

Rac

De astăzi vei fi mai atentă la felul cum comunici cu partenerul de cuplu sau cu partenerii de afaceri, deoarece Mercur își face intrarea în sectorul care indică mariajul și relațiile de afaceri. Dacă ești singură, vei fi atrasă de parteneri în care schimbul intelectual va fi stimulat.

 

Leu

De astăzi Mercur, astrul comunicării, începe să traverseze zodia Capricorn, respectiv sectorul muncii, semn că vei fi stimulată mental, foarte atentă și bine informată. În următoarea perioadă vei avea o gândire pragmatică și vei analiza orice lucru mărunt la serviciu și în sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

 

Fecioară

De astăzi Mercur își face intrarea în Capricorn, respectiv în casa iubirii, a aventurii, a creativității și a speculațiilor financiare. Dacă ești implicată în acțiuni care necesită creativitatea, vei observa că vei avea mai multă îndemânare și îți poți promova un talent sau o vocație. Posibil un hobby să se transforme într-un job permanent și să fii mulțumită pe deplin de decizia luată.

 

Balanță

De astăzi Mercur, astrul comunicării, își începe traseul prin Capricorn, respectiv în sectorul care indică familia, locuința, patrimoniu și relația cu părinții și locurile natale. Dacă ai avut neînțeleri, în ultima perioadă, cu unul dintre membrii familiei, acum ați putea rezolva prin comunicare sinceră. Dacă ai de gând să faci vreo tranzacție imobiliară, ai șanse de reușită, deoarece Mercur îți va duce o gândire clară și rațională.

 

Scorpion

Odată cu intrarea lui Mercur în Capricorn în sectorul care indică comunicarea, schimbul de opinii și acumulările de cunoștințe, vei observa că asimilezi mai ușor informațiile primite, vei realiza cu rapiditate conexiuni mentale și vei fi la curent cu tot ce se întâmplă.

 

Săgetător

Începând de astăzi Mercur, astrul comunicării și al negocierilor, își face intrarea în Capricorn, în sectorul financiar. În următoarea perioadă vei observa că cele mai valoroase resurse ale tale vor fi abilitatea de a negocia contracte. Totodată, pentru suplimentarea veniturilor ai putea să închei o colaborare în care să-ți valorifici o ocupație intelectuală.

 

Capricorn

De astăzi, Mercur, astrul comunicării, își face intrarea în casa personalității și te va ajuta în următoarea perioadă în afirmarea ideilor și în negocieri. Totodată, vei fi mai interesată de schimbul de idei și vei împărtăși cunoștințele și celorlați.

 

Vărsător

Odată cu intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în Capricorn, în sectorul care indică izolarea, meditația, introspecția și subconștientul, vei observa că vei reuși să te concentrezi pe ceea ce este important pentru tine doar dacă alegi să abordezi pozitiv aspectele.

 

Pești

Profită de intrarea lui Mercur, astrul comunicării, începând de astăzi în Capricorn, în sectorul care indică proiectele de grup, pentru că mentalul tău va funcționa foarte bine și vei dori să înveți lucruri noi de la anturaj sau de la persoane pe care le poți cunoaște în următoarea perioadă.

Vezi si profilul de celebritate al lui Beyonce și cum aceasta a fost abuzată sexual în copilărie. Mathew Knowles rupe tăcerea

related posts