Horoscopul zilnic 29 iulie 2019. Taurii vor avea parte de o schimbare, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni 29 iulie 2019. 


Berbec

Astăzi, vei finaliza un proiect care ți-a dat bătăi de cap în ultima perioadă, dar ai grijă să nu te lauzi prea mult cu această realizare. Riști ca 2 colegi de muncă să îți paseze din responsabilitățile lor deoarece stiu că nu îi vei refuza. Nu îi lăsa să primească creditele cuvenite ție. Ai grijă cum îți împarți cheltuielile pe parcursul zilei.

Taur

Dacă singurul lucru pe care ți-l oferă jobul tău este salariul, este momentul să începi cautările pentru ceva ce îți oferă mai mult. Cere sfaturi persoanelor mai experimentae și fă pasul următor. Dacă ești singură, în această după-amiază vei primi afecțiune din partea unei persoane neașteptate.

Gemeni

Este posibil ca unele persoane să se dovedească a fi exact ceea ce ai intuit. Astăzi, ar fi bine să te axezi pe planurile tale decât să te lași păcălit de lucrurile ușor accesibile. Dacă te întrebi dacă merită efortul, amintește-ți că nu degeaba se spune “easy come, easy go”. Acest lucru se referă în special la finanțe și la cei care încep o nouă afacere.

Rac

Ascultă sfaturile pe care ți le oferă cei din jurul tău pentru că spusele lor te pot fi cheia unei probleme cu care te vei confrunta astăzi. Încearcă să te limitezi la activitățile tale de zi cu zi astăzi, decât să  faci lucruri care implică ajutorul altora deoarece este posibil ca prietenii tăi să fie ocupați în această după-amiază.

Leu

Uită de sentimental de nesiguranță astăzi. Stele s-au aliniat pentru a-ți aduce succesul în afaceri, creativitate, finanțe, chiar și în dragoste. Tot ceea ce trebuie să faci este să ai încredere în tine și restul lucrurilor vor veni de la sine.

Fecioară

Nu-ți ascunde emoțiile astăzi. Emoțiile și sinceritatea vor fi cheia succesului pentru tine deoarece este posibil să fii promovată. Nu uita să le mulțumești persoanelor care ți-au fost alături și te-au ajutat în evoluția ta. De asemenea, dacă pe parcursul zilei nu te simți bine, gândește-te că mai bine mergi la medic acum decât să lași problema să se agraveze.

Balanță

Astăzi, vei fi cu capul în nori cea mai mare parte a zilei, ceea ce este un lucru bun dacă ești creativ. În caz contrar, ai grijă să te gândești de două ori înainte să iei anumite decizii. Încearcă să eviți să îți faci planuri serioase care includ mai multe persoane deoarece s-ar putea ca acestea să aibă un impact negativ. Dacă ești într-o relație, ar fi bine să te gândești la sentimentele partenerului tău.

Scorpion

Ai grijă ce și cu cine vorbești astăzi deoarece s-ar putea sa le dai satisfacție persoanelor care nu spun tocmai lucruri pozitive despre tine. Dacă simți nevoia să vorbești negative despre munca unei persoane, ar fi bine să menșionezi și câteva lucruri pozitive. Pe lângă asta, păstrează-ți concentrarea pentru planurile tale și fă-ți meseria cât mai bine posibil. Astfel, vei putea cu ușurință orice bârfă la adresa ta.

Săgetător

Victoria este de partea ta astăzi. Poate veni sub forma unei promovări la locul de muncă, a unei vacanțe neprevăzute sau a unei intuiții care te va ajuta să îți îndeplinești obiectivele. Vorbind despre viața personală, este posibil să simți nevoia să nu te implici în problemele cu care se confruntă prietenii tăi. Privește asta ca pe o experiență și amintește-ți ca atunci când vei avea nevoie de ei, să nu te aștepți să fie disponibili. 

Capricorn

Astăzi, îți va veni o idee neobișnuită. Nu te teme să încerci, chiar dacă poate părea puțin neortodox. Asigură-te că ești diplomat și acorzi complimente când vorbești cu alte persoane pentru a evita posibilele conflicte.

Vărsător

Șarmul tău va conduce conversațiile pe care le ai astăzi. Asta va fi în avantajul tău dacă până acum ai ezitat să faci primul pas pentru o relție amoroasă. Dacă ești deja într-o relție, este momentul oportun să petreceți timp în doi, mai ales dacă lucrurile au scârțâit în ultima perioadă. Încearcă să eviți călătoriile lungi și discuțiile despre bani, astăzi.

Pești

Dacă stai în fața oglinzii și te întrebi dacă ai arăta mai bine dacă…, amintește-ți că felul în care arăți este mult mai puțin important decât ceea ce transmiți. Ai putea lucra puțin la dietă și să incluzi mai multe fructe și legume și să reduce numarul de dulciuri dacă îți dorești acest lucru. Dacă decizi să te abonezi la o sală de fitness, fa-o pentru că vrei să devii mai puternică. Nu uita că tu controlezi felul în care ești percepută de cei din jur.

 

Vezi și: Profil de celebritate - Keanu Reeves

related posts

Modifică setările cookies