Horoscopul zilnic 29 iunie 2019. Balanțele își găsesc jumătatea, vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 29 iunie 2019


Berbec

Pentru Berbeci există posibilitatea de a fi dezamăgiți astăzi. La locul de muncă trebuie să fiți atenți deoarece se anunță o zi cu momente destul de complicate. Se anunță o sesiune de shopping și nu ar fi exclus să vă schimbați stilul vestimentar în unul mai îndrăzneț.

 

Taur

Nu vă temeți să va recunoașteți sentimentele în fața celor dragi. Va fi o zi pozitivă și plină de energie. Pentru acest weekend nu sunt excluse mini vacanțe la munte sau la mare.

 

Gemeni

Pe parcursul zilei va simțiți capabili să faceți mai mult lucruri. Este indicat să fiți prudent să să acordați mai multă atenție cu condusul în acest weekend.

 

Rac

Este ziua perfectă pentru a câștiga la loterie!Succesul financiar își spune cuvântul având în vedere efortul depus din ultima perioadă. În partea a doua a zilei tinde să fie o serie de întâlniri neașteptate. Sunt posibile aparițiile unor persoane de care ați fost atașat în trecut.

 

Leu

Nativii din zodia Leu experimentează astăzi plăcerea de a fi singuri. Probabil această dorință de a fi singuri vine din cauza unor neînțelegeri din trecut care v-au afectat. Balanța poate fi echilibrată dacă faceți o plimbare, o ieșire laspa sau piscină sau de ce nu chiar o excursie la mare.

 

Fecioară

Este posibil să dezvăluiți un secret de care să nu vă dați seama. Pe parcursul zilei vă simțiți relaxat și vă ajută să vă recuperați după zilele de muncă. Excesul de alcool este exclus în acest weekend, cel mai bun mod de relaxare pentru voi ar fi o exursie la munte.

 

Balanță

Din păcate astăzi nu simțiți că vă odihniți cum trebuie. Sunt posibile anulări pentru exursia pe care v-ați plănuit-o din cauza unor probleme la muncă. Pentru cei care primesc invitații în oraș din partea persoanelor iubite este indicat să nu refuze deoarece se anunță o perioadă plină de surprize. Este posibil să-și găsească sufletul pereche.

 

Scorpion

Scorpionii fac un pas îndrăzneț și neobișnuit asăzi. Este posibil să începeți o relație care are șanse mari să devină de lungă durată. Nu refuzați nicio ieșire în oraș!

 

Săgetător

Săgetătorii vor primii o șansă către succes! Sunt posibile apariții unor noi iubiri, chiar și pe internet. Este momentul perfect pentru a începe o poveste de dragoste. În sectorul financiar este indicat să faceți pași îndrăzneți dacă doriți să avansați.

 

Capricorn

În prima parte a zilei este posibil să primiți niște vești. Aceste vești vă vor ghida pe tot parcurul zilei. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să dați uitării de planurile pe care vi le-ați făcut pentru weekend. Există o mică instabilitate în casa iubirii.


Vărsător

Se anunță o perioadă excelentă din punct de vedere financiar pentru Săgetători. Cu toate acestea este indicat să fiți cumpătați. Nu este exclus ca în acest weekend să aveți niște discuții aprinse cu persoanele de la care nu vă așteptați.

 

Pești

Este posibil să experimentați un teritoriu cu care nu v-ați mai întâlnit până acum. Este indicat să nu vă lăsați dus de val și să acționați cu încredere. Sunt posibile întâlniri romantice sau petreceri în aer liber care vă vor schimba starea de spirit. 

related posts

Modifică setările cookies