Horoscopul zilnic 29 noiembrie 2019. Săgetătorii încasează o sumă importantă de bani, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 29 noiembrie 2019.


Berbec

În prima parte a zilei este posibil să ți se dea peste cap tot programul din cauza unor sarcini apărute neașteptat. Încerci să te organizezi cum știi tu mai bine, să poți pleca la timp acasă. Configurația astrală te ajută să te adaptezi și simți că mergi pe drumul cel bun în sectorul profesional, iar situația financiară se poate îmbunătăți, grație abilitaților tale.

Taur

Ar fi indicat să amâni discuțiile importante legate de un proiect, care au legătură cu străinătatea sau cu sectorul social, pentru că este posibil să ți se blocheze toate demersurile, să intri în panică și să ai impresia că nu vei fi gata la timp. Un coleg de la serviciu îți sare în ajutor și lucrurile pot să intre în normal chiar de mâine.

Gemeni

Toată dimineața încerci să te organizezi în așa fel încât să mobilizezi pe toată lumea cu energia ta. Sunt șanse să obții o sumă de bani de la serviciu sau partenerul este cel care vine acasă cu un bonus sau o primă. 

Rac

Relația cu partenerul evoluează foarte bine, mai ales de când Venus, micul benefic, traversează sectorul relațiilor. Poți să faci un pas important în viața personală și ești deschisă propunerilor partenerului. Spre seară un dialog cu o persoană mai în vârstă ar putea să te pună pe gânduri.

Leu

Configurația astrală a zilei de astăzi te îndeamnă să te preocupi în principal de sectorul profesional, unde ai tot avut nemulțumiri în ultima perioadă. Astăzi însă se anunță o zi în care îți poți consolida relațiile cu colegii și imaginea cu care te prezinți în fața lumii.

Fecioară

Ți-ar fi foarte utilă părerea celor din jur în legătură cu un proiect de creație la care ai lucrat mult timp. Venus, micul benefic, îți poate aduce noroc și inspirație și marchează favorabil relațiile de iubire, activitățile de creație, creativitate, activitățile sportive, speculațiile financiare, dar și relațiile cu copiii.

Balanță

Deși în ultima perioadă ai tot avut tot felul de neînțelegeri cu membrii familiei, în special cu părinții, astăzi prezența Lunii alături de micul benefic, Venus, te va face să te simți în siguranță în sânul familiei, cum nu s-a mai întamplat de mult. Spre seară pot să existe dialoguri privind renovarea casei.

Scorpion

Contextul astral de astăzi este favorabil dialogurilor cu persoana iubită și poți încerca să îi explici nemulțumirile tale. Pot să existe momente în care să te simți sufocată de partener, să vrei intimitate să te ocupi și de pasiunile tale, în tihnă. Deși ai susținerea lui în tot ce faci, partea aceasta ar trebui să i-o mai explici până va înțelege cum funcționezi tu.

Săgetător

O zi mult așteptată de tine se anunță astăzi, mai ales ca poți încasa o sumă importantă de bani. Ai grijă cum gestionezi cheltuielile, achită-ți datoriile și restul depune-i într-un cont de economii.

Capricorn

Te simți bine astăzi, detașată chiar, față de tot ce te-a stresat în ultima vreme. Dai dovadă de multă diplomație, responsabilitate, participi la evenimente importante, dialoguri cu șefii sau diverse instituții și dai sfaturi utile colegilor sau cui are nevoie. Ți se pot recunoaște meritele sau poți obține o promovare.

Vărsător

În prima parte a zilei este posibil să te supere niște încurcături care apar la locul de muncă. Posibil suprasolicitarea să-ți afecteze sănătatea și să ai nevoie de odihnă mai multă. Pe viitor fii mai atentă să nu se mai repete greșelile și când delegi sarcini, ai grijă să fie o persoană responsabilă.

Pești

Astăzi îți dai seama cât de importante sunt pentru tine relațiile de prietenie și mai ales implicarea în tot felul de proiecte, în care convingerile și sistemul tău de valori au un rol semnificiativ. În sfera sentimentală se pare că ai gânduri serioase cu partenerul, de a deveni o familie.

Vezi și: Fiii lui Pierce Brosnan au fost numiți ambasadori ai Globurilor de Aur

 

 

related posts