Horoscopul zilnic 29 octombrie 2019. Scorpionii se ceartă cu persoana iubită, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce ți-au rezervat astrele pentru astăzi și citește horoscopul zilei de marți, 29 octombrie 2019.


Berbec

Astăzi, s-ar putea ca o remarcă necugetată de a ta să provoace o mică furtună la locul de muncă. Nu evita problema, mai bine să-ți ceri scuze când poți repara ceva. Nu le da colegilor motive să-ți poarte pică.

Taur

S-ar putea ca ziua de astăzi să fie mai stresantă decât de obicei și să încerci să găsești o alinare întorcându-te la vechile tale vicii. Rămâi atentă și concentrată la locul de muncă, s-ar putea să afli o informație extrem de interesantă.

Gemeni

Astăzi, cei din cercul tău s-ar putea să interpreteze greșit ceea ce ai spus sau să scoată din context vorbele tale, astfel că te vei confrunta cu o mică problemă de comunicare. Ești extrem de sensibilă la critici, dar ar fi bine să te abții de la o ceartă. 

Rac

Din păcate, astăzi s-ar putea să afli că ai jignit pe cineva, iar tu nici măcar nu știi sigur ce anume ai făcut sau ai spus greșit. Este important să afli pentru că este vorba de o prietenă apropiată. În acest moment, niște scuze ar fi foarte valoroase. 

Leu

S-ar putea să te simți ușor depresivă astăzi și, din nefericire, să te descarci pe cei dragi. Este importantă să-ți analizeze puțin comportamentul și să descoperi care este sursa nemulțumirii tale înainte de a răni pe cineva. 

Fecioară

Viața ta sentimentală are de suferit astăzi. Partenerul îți reproșează o mulțime de lucruri de care tu nici măcar nu ești conștientă. Poate este cazul să aveți o discuție serioasă despre voi. 

Balanță

Astăzi, îți dai seama că ai făcut o greșeală pe care trebuie neapărat să o îndrepți. Nu este vorba despre o greșeală uriașă, dar persoana față de care ai făcut-o îți este dragă. Poate nu este o idee proastă să o scoți în oraș, să discutați. 

Scorpion

Astăzi, latura ta mai întunecată iese la iveală. Fie că te cerți cu persoana iubită, fie că ai o discuție aprinsă la locul de muncă, astăzi oamenii vor avea ocazia să vadă cât de pasională ești și, de ce nu, răzbunătoare. 

Săgetător

Astăzi, afli din întâmplare că ești subiect de bârfă și că ceea ce ai făcut sau ai spus în trecut se întoarce acum împotriva ta. Trebuie să încerci să limitezi daunele și să asiguri persoanele pe care le-ai jignit că intenția ta nu a fost rea. 

Capricorn

Ești prinsă în lumea ta și, de aceea, ai putea să-i deranjezi pe cei apropiați cu atitudinea ta. Partenerul tău de viață te simte distantă, așa că ai putea să faci un efort să-l asiguri că ai o zi mai proastă și atât. 

Vărsător

Astăzi, cineva îți pune o întrebare simplă, din sfera sentimentală, iar tu s-ar putea să refuzi să spui adevărul și, în loc, să inventezi un răspuns. Ar trebui să-ți analizezi comportamentul, să vezi de ce mai ai încă rețineri. 

Pești

Ziua de azi va fi, în general, adorabilă, cu mici norișori în zona prieteniei, totuși. Cineva din cercul tău de prieteni ia lucrurile prea în serios și te va acuza de ceva pentru care nu ești vinovată. 

Vezi și: Rețetă Paste cu ton și spanac


related posts