Horoscopul zilnic 29 octombrie 2020. Scorpionii suferă disfuncții organice, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de joi, 29 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Cu Luna în semnul nașterii tale, vei avea astăzi impresia că poți muta munții din loc. Primești vești sau informații de la anturaj sau de la colegii de serviciu, care te vor pune pe gânduri, te vor lua prin surprindere și-ți vei pune întrebări legate de anumite planuri de viitor, dacă mai sunt de actualitate sau trebuie să schimbi direcția.

 

Taur

 

Contextul astral de astăzi favorizează introspecția, acceptarea unor decizii din trecut și vindecarea sufletului. Chiar dacă toată ziua vei avea o stare interioară agitată, vei avea o revelație și ajungi la concluzia că lucrurile care ți s-au întâmplat în ultimii ani, au avut rolul să te facă să înveți niște lectii importante.

 

Gemeni

 

Primești, astăzi, niște lecții de viață de la cineva din anturajul tău, care îți vor schimba viața și concepțiile, în special felul cum vei aborda de acum relațiile sentimentale: cu responsabilitate, implicare și comunicare deschisă.

 

Rac

 

Cariera, aspirațiile și reputația profesională sunt astăzi sectoarele de viață, care te preocupă în principal. Aprecierea șefilor pentru implicarea ta în proiectele noi, te vor ajuta să-ți regăsești motivația, curajul să depășești obstacolele care apar.

 

Leu

 

Ai ocazia astăzi să continui un proiect, o acțiune, începută acum câteva luni, pe care ai abandonat-o din diverse motive. De data aceasta ai mai multă voință și poate mai mult elan să duci la capat proiectul. Posibil să-ți ajustezi principiile și sistemul de valori personale, iar contextul astral te ajută sa faci schimbări importante în stilul de viață.

 

Fecioară

 

Astăzi ar fi bine să eviți abordările prea radicale și să fii dispusă să faci concesii. Altfel, riști să intri în conflicte majore cu persoana iubită. În ce privește situația financiară, este recomandată prudență și evitarea cumpărării unor lucruri de care nu ai neapărată nevoie.

 

Balanță

 

Relația de cuplu, dar și relațiile profesionale pot să aibă de suferit din cauza unor probleme de comunicare, așa că ar fi bine să te asiguri că interlocutorii tăi înțeleg exact ce anume vrei să transmiți. 

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi activează casa muncii și a sănătății și s-ar putea să fii tensionată și irascibilă din cauza unor colegi, care nu își fac treaba și trebuie să vii din urmă să îndrepți greșelile.

Nu te suprasolicita prea tare, pentru că ai putea avea parte de unele disfuncții organice!

 

Săgetător

 

Îți dorești din ce în ce mai mult să pleci câteva zile undeva unde să te odihnești, însă lucrurile nu se leagă. Din cauza oboselii ai putea să intri în tot mai multe dispute cu persoana iubită sau cu copii, dacă ești părinte. Încearcă totuși să nu fii agresivă și fii prudentă în folosirea unor cuvinte care ar putea să doară!

 

Capricorn

 

Problemele tale din sfera sentimentală ar putea să se răsfrângă în relația cu familia, în special cu părinții cu care ai tot mai dese coflicte din cauza mentalităților diferite. Este recomandat să folosești constructiv energia de care dispui astăzi, să te ocupi de treburi gospodărești, să pui în ordine lucruri pe care le tot amâni de ceva timp.

 

Vărsător

 

Dacă astăzi ai de rezolvat niște chestiuni birocratice, întâlniri, ședințe sau un interviu, de făcut niște deplasări, ai grijă la modul cum comunici, la atitudine, gesturi, pentru că ai tendința să fii agresivă, să-ți susții punctele de vedere fără să accepți și alte opinii. 

 

Pești

 

Astăzi te preocupă chestiunile financiare, banii pe care trebuie să îi încasezi sau să îi recuperezi de la cineva pe care ai împrumutat și nu te lași până nu obții ce este al tău. Posibil, persoana pe care ai împrumutat-o să nu-ți returneze datoria, să-ți dea peste cap planurile și să strici relațiile.

 

Cum sărbătorim Halloween-ul pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies