Horoscopul zilnic 3 aprilie 2022. Taurii dau lumea tuturor peste cap, declanșând o reacție în lanț, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 3 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Astăzi, primești bani sau cadouri de la prieteni, iar dacă îți sărbătorești ziua în curând, ai parte de o petrecere surpriză. Ești înconjurată de prieteni și toată ziua stă sub semnul surprizelor plăcute. Atenție, însă, la faptul că s-ar putea să apară mici tensiuni cu partenerul de cuplu, din cauza unor chestiuni organizatorice.

Taur

Oricât te-ai strădui, astăzi, să faci planuri de viitor, care privesc sfera profesională, toate vor fi date peste cap din cauza unor evenimente neașteptate, pe care le declanșezi chiar tu, dar și reacții bruște care vor surprinde pe toată lumea.

Gemeni

Astăzi este o zi în care îți scade încrederea în tine și te îndoiești de unele principii și convingeri. Ai impresia că nimic nu iese așa cum îți propui, ai parte de surprize neașteptate. Dacă ai început un proiect de curând sau ai stabilit anumite detalii, este posibil să apară modificări și să simți o agitație interioară și frustrări că nu poți merge pe drumul ales.

Rac

Există o oarecare instabilitate în planurile și proiectele tale de viitor. Pot să apară surprize neașteptate și confuzie, care îți afectează capacitatea de analiză și de a lua decizii în situații limită. Contextul astral anunță un risc ridicat de a face planuri, care nu se vor concretiza, deci mai bine amâni câteva zile deciziile importante.

Leu

Planurile tale, care privesc cariera, ar putea suferi o serie de schimbări bruște. Pentru a te putea dezvolta profesional este nevoie de schimbare și ai înțeles acest lucru. Chiar dacă există un impuls mare de a schimba lucrurile și o energie care te împing într-o altă direcție, riscul de a lua decizii mai puțin bune este mare, așa că fii precaută și nu te grăbi!

Fecioară

Astăzi nu este un moment prielnic pentru a investi în planurile tale personale, pentru că registrul astral stă sub semnul surprizelor și a evenimentelor neprevăzute, iar tot ce stabilești în prima parte a zilei, s-ar putea dărâma în cea de-a doua parte. Posibil să ieși la o întâlnire în urma unei invitații neașteptate.

Balanță

Evenimente neprevăzute pot să apară în relația de cuplu și-n viața afectivă. S-ar putea să fii surprinsă de unele acțiuni ale partenerului și de o surpriză pe care ți-o pregătește. Toată ziua stă sub semnul evenimentelor neprevăzute, așa că fii pregătită să faci față provocărilor!

Scorpion

Contextul astral de astăzi vine cu preocupări pentru relația de cuplu sau dacă ești singură pentru a face o surpriză unei persoane pe care vrei să o cucerești. În partea a doua a zilei, pot să apară evenimente neprevăzute în familie sau locuință.

Săgetător

Astăzi este un moment bun pentru a ieși din rutina zilnică și a face ceva diferit. Rezolvi unele situații apărute într-un mod inedit. Ai un plus de energie și îi molipsești și pe restul membrilor familiei. Pe seară, apar disfuncții organice minore și o stare de agitație, care are la bază unele informații primite, care te îngrijorează.

Capricorn

Contextul astral de astăzi vine cu cheltuieli neprevăzute. S-ar putea să primești o invitație de a merge la o întâlnire, o masă/o petrecere cu prietenii, să sărbătoriți un eveniment. Nu sta pe gânduri și orice altă treabă ai avea, amân-o și fii prezentă! Astrele îți pregătesc o întâlnire surpriză.

Vărsător

Contextul astral de astăzi vine cu surprize în familie sau care au legătură cu locuința. S-ar putea să simți nevoia de schimbare, să faci niște modificări în casă sau chiar să vrei să schimbi casa. Cauți pe site-urile de specialitate să vezi prețuri, faci socoteli, să ai o idee de ce ar implica o schimbare așa majoră.

Pești

Contextul astral de astăzi vine cu informații și vești surpriză, care s-ar putea să te destabilizeze puțin din punct de vedere emoțional. Vei fi nevoită să faci și niște deplasări, să-ți schimbi programul din prima parte a săptămânii viitoare. Dialogul cu partenerul de cuplu poate fi tensionat, așa că mai bine eviți subiecte sensibile!
 

Share în bucate cu Alex Petricean - Arrosticini


 

related posts

Modifică setările cookies