Horoscopul zilnic 3 decembrie 2019. Racii se ceartă cu partenerul de viață, ce se întâmplă cu Leii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 3 decembrie 2019.


Berbec

Astăzi, deși nu ești cu bateriile încărcate la cote maxime, ai intuiție și rezolvi cu ușurință o problemă financiară apărută la locul de muncă. Posibil un document să se piardă și îl recuperezi ca prin minune, spre surpriderea tuturor.

Taur

Dacă ești trimisă de către șefi la un schimb de experiență, vei cunoaște persoane noi cu care vei lega ușor o prietenie. Ești mai sensibilă astăzi și sari în ajutorul oricui are nevoie. Spre după-amiază un membru al familiei are nevoie de tine într-o problemă de sănătate.

Gemeni

Dacă ai astăzi de făcut niște drumuri la diverse instituții ale statului să rezolvi o serie de chestiuni administrative sau financiare, vei avea surpriza să treci prin tot felul de proceduri complicate, care-ți vor lua mult ca timp. Ar fi bine sa-ți amâni unele sarcini, pentru că nu vei avea timp până la finalul programului.

Rac

Astăzi ești foarte agitată să pregătești bagajul pentru o călătorie sau o delegație în interes de serviciu. După-amiază partenerul ar putea să nu fie de acord cu ideile tale. Ar fi bine să nu intri în discuții în contradictoriu, pentru că există riscul să vă certați. 

Leu

Astăzi faci eforturi să lămurești o încurcătură cu o sumă de bani pe care ai achitat-o pentru o vacanță. Deși pot să apară tot felul de situații neașteptate, te va ajută intuiția și ai șanse să rezolvi.

Fecioară

Deși în prima parte a zilei contextul astral aduce tensiuni cu partenerul, astăzi pui mult suflet în relația de cuplu, lași de la tine și respecți ceea ce ți-ai propus: să fii mai puțin critică și mai îngăduitoare.

Balanță

Relațiile de cuplu decurg bine și poți să ai satisfacții deosebite. La locul de muncă nu-ți supraestima capacitatea la efort, pentru că astăzi este posibil ca suprasolicitarea să-ți aducă probleme de sănătate. Mai multe pauze ar fi binevenite.

Scorpion

Conjunctura astrală de astăzi te îndeamnă să te ocupi de partenerul de cuplu pe care l-ai tot neglijat din cauza serviciului sau a pasiunilor tale. Este momentul să îndrepți situația și ar fi bine să îi faci o surpriză, pregătindu-i o seară romantică.

Săgetător

Un membru al familiei are nevoie de ajutorul tău. Din cauza schimbărilor survenite în programul tău de astăzi, este posibil să ai unele neînțelegeri cu persoana iubită sau cu unii colegi. Spre după-amiază încasezi o sumă de bani.

Capricorn

Configurația astrală de astăzi este favorabilă comunicării, ședințelor, întalnirilor cu partenerii de afaceri, dar si deplasărilor pentru rezolvarea chestiunilor financiare sau administrative. La serviciu traversezi o perioadă bună și ai posibilitatea să reiei un proiect început cu mai multe luni în urmă.

Vărsător

Astăzi încasezi o sumă de bani și ai de gând să mergi la shopping. Imediat ce află partenerul, se iscă o dispută din cauza faptului că ai făcut cam multe cumpărături în ultima perioadă. Poate este cazul să aveți o discuție serioasă, în care să stabiliți niște reguli și să nu-ți mai facă astfel de reproșuri.

Pești

Astăzi, când Luna îți traversează zodia, s-ar putea să te simți puțin melancolică, visătoare, posibil tristă, nemulțumită și să reflectezi mai mult la consecințele acțiunilor tale. După-amiază sari în ajutorul unei colege, care are nevoie într-un proiect.

Vezi și: Reteta Mousse de ciocolată amară cu lichior de portocale

related posts

Modifică setările cookies