Horoscopul zilnic 3 iulie 2019. Berbecii pot rupe relația sentimentală, vezi ce se întâmplă cu Capricornii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 3 iulie 2019.


Berbec

Astăzi, astrele te lasă să te exprimi liber. Acum este momentul să întrebi de o mărire de salariu la locul de muncă sau să-ți schimbi statusul relației, dacă aceasta nu te mai mulțumește. Oricum, este nevoie de mult tact în aceste acțiuni ale tale. 

Taur

Oricare ar fi slujba ta, astăzi este posibil să ai parte de succes considerabil. Cu toate acestea, ar trebui să ai grijă dacă te bazezi pe tehnologie, pentru ceva s-ar putea strica atunci când îți este lumea mai dragă. 

Gemeni

Astăzi, s-ar putea să ți se pare că nicăieri nu este mai bine ca acasă, dar din păcate ai multă treabă la locul de muncă. Cu tote acestea, s-ar putea ca totul să merite efortul, pentru că vei putea cunoaște pe cineva foarte interesant. 

Rac

Astăzi nu trebuie să te bucuri de victorii în văzut lumii pentru că cineva care te invidiază ar putea să încerce să-ți fure momentul. Acum este momentul să-ți redecorezi casa, să investești în artă sau chiar să începi o relație romantică, dacă ești singură. 

Leu

Dacă este posibil, astăzi este recomandat să eviți conflictele. Pentru ca lucrurile să nu degenereze, încearcă să faci și mici compromisuri. În altă ordine de idei, este o zi perfectă pentru a te relaxa alături de persoanele dragi. 

Fecioară

Astăzi, este bine să-ți amintești că este în regulă să delegi unele taskuri pentru că, în caz contrar, ai putea să te încarci prea mult pe tine. Dacă pot să reglezi această problemă, echipa ta te va ajuta în drumul tău spre succes. Dacă este posibil, evită glumele scandaloase cu colegii. 

Balanță

Astăzi, este bine să fii atentă la semnalele pe care le primești de la cei din preajma ta. Este posibil ca persoana pentru care ai sentimente să fie interesată, de asemenea, de tine, dar să nu fie pregătită să te abordeze. Poate ar fi bine să faci tu primul pas. 

Scorpion

S-ar putea ca astăzi, la slujbă, să te confrunți cu un coleg care sabotează intenționat succesul grupului. De asemenea, s-ar putea ca, peste noapte, să apară un conflict în familie. Dacă ai nevoie de ajutor să te relaxezi, ai grijă să te înconjori de oameni tineri. 

Săgetător

Astăzi, vei avea parte de o surpriză deosibită, sub forma unui mesaj de la un prieten ce trăiește la mare departare sau a unei vești bune privind viitorul carierei tale. Tot acum este momentul să plănuiești vacanța mult visată. 

Capricorn

Este o zi care te scoate din zona ta de comfort, atât cât privește comunicarea cu cei din jur dar și cât privește cheltuielile neașteptate. Cu toate acestea, spre seară vei avea ocazia să te relaxezi în preajma unor oameni alături de care te simți în largul tău.

Vărsător

Astăzi, copilul din tine simte nevoia să se exprime liber. Atâta timp cât poți să-ți vezi de treabă la locul de muncă, încearcă să te distrezi pe cât de mult posibil. Este posibil ca starea de spirit excelentă să se datoreze cuiva care a intrat recent în viața ta.

Pești

Este posibil ca această perioadă să ți se pară neofertantă, căldura îți înăbușă orice inițiativă creativă. Cineva pe care l-ai cunoscut de curând ar putea să facă primul pas în a se apropia mai mult de tine. 

Vezi și: Profil de celebritate: Charlize Theron

related posts

Modifică setările cookies