Horoscopul zilnic 3 noiembrie 2020. Racii au nevoie disperată de o pauză, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 3 noiembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi, când Luna îți traversează sectorul asociat comunicării, schimbului de opinii, deplasărilor, informațiilor, cunoștințelor, te invită să-ți programezi o serie de întalniri cu partenerii, ședințe cu colegii și șefii și deplasări pentru a rezolva o serie de chestiuni administrative. În planul personal este posibil să ai dificultăți în a transmite un mesaj important partenerului de cuplu.

 

Taur

 

Posibil astăzi să vrei să transmiți un mesaj superiorilor legat de activitatea ta la locul de muncă. Nu vei fi surprinsă să constați că principiile voastre diferă. Totodată, abordezi subiectul care te interesează cel mai mult: salarizarea.

 

Gemeni

 

Configurația astrală de astăzi îți dă puterea interioară și motivația de a lua decizii importante, cu efecte asupra vieții tale de cuplu. Dacă ești singură, ești mai aproape de persoana, care îți poate schimba destinul. Posibil să fi fost până acum lângă tine și să nu o fi văzut.

 

Rac

 

Nu prea ești într-o formă bună astăzi. Poate și pentru că volumul de muncă din ultimele zile te-a depășit. Ai nevoie de odihnă, de căteva zile de relaxare. Astrele îți recomandă să nu-ți încarci programul prea mult!

 

Leu

 

Contextul astral de astăzi te invită la o întâlnire cu prietenii, fie și prin mijloacele moderne de comunicare. Relațiile trebuie întreținute, așa că astăzi este o zi numai bună pentru a sta la povești, a împărtăși sentimente, a organiza o supriză cuiva din grupul vostru.

Fecioară

 

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să te ocupi de imaginea ta, dar și de a lua legătura cu cei apropiați, pentru a afla vești. La un moment dat, pe parcursul zilei, ar putea să apară un blocaj de comunicare între tine și persoana iubită sau dacă ești părinte, între tine și copii, însă veți reuși să vă înțelegeți până la urmă.

 

Balanță

 

Astăzi este momentul să-ți clarifici sistemul de valori după care te ghidezi în viață și să faci schimbările necesare în obiectivele tale pe termen lung. În relația cu familia există posibilitatea să apară blocaje de comunicare, însă cu puțin efort și răbdare, ai putea să aplanezi niște conflicte.

 

Scorpion

 

Astăzi, comunicarea cu cei cu care interacționezi ar putea întâmpina probleme. Poate și pentru că sunt prea multe păreri sau mentalități diferite. În altă ordine de idei, pregătești o surpriză cuiva drag, iei legătura cu grupul de prieteni și încerci să organizezi totul, până la ultimul amănunt.

 

Săgetător

 

Te frământă din ce în ce mai mult situația financiară și cauți soluții de economisire sau de suplimentare a veniturilor. Astăzi, dialogul cu partenerul ar putea să-ți aducă unele soluții. Dacă ești singură și flirtezi de o perioadă de timp cu cineva, vei realiza că vă apropiați din ce în ce mai mult.

 

Capricorn

 

Contextul astral de astăzi anunță preocupări în special pentru sarcinile de la locul de muncă și pentru relațiile cu colegii. Deși ți-ai propus să îmbunătățești comunicarea cu șefii și colegii, astăzi poți să întâmpini unele blocaje de comunicare pentru că vedeți lucrurile diferit.

 

Vărsător

 

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să faci planuri pentru o minivacanță sau pentru a-ți vizita unele rude, care locuiesc în alt oraș/țară. Dacă este vorba de străinătate, decizi să începi să faci niște economii în următoarele luni.

 

Pești


Posibil astăzi dialogul cu cineva din familie să aducă în actualitate unele chestiuni financiare. Te lovești din nou de un blocaj de comunicare atunci când vine vorba de proiectele tale personale și investițiile pe care vrei să le faci.

related posts

Modifică setările cookies