Horoscopul zilnic 30 august 2019. Vărsătorii fac declarații de dragoste, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de vineri, 30 august 2019.


Berbec

Pentru Berbeci lucrurile vor decurge conform planului. Dacă ești singură, astăzi este ziua ideală pentru a face cuceriri. Există posibilitatea să primești atenție din partea unei persoane speciale. Cu toate acestea, nu te lăsa înșelată de aparențe, ci analizează cu grijă persoana respectivă. Dacă ești într-o relație, petrece-ți timpul alături de partener și surprinde-l prin cât mai multe gesturi tandre.

Taur

Taurii se vor simți detașați de toate lucrurile ce se petrec în jurul lor. Ar fi de preferat să găsești cauza acestei probleme și să adopți o altă atitudine. Nu fi invidioasă pe succesul colegilor tăi, ci axează-te pe atribuțiile și ideile tale. Seara ți-o vei petrece într-o manieră cât mai relaxantă. Apelează, în acest fel, la meditație sau la hobby-urile ce te încarcă cu energie pozitivă.

Gemeni

Gemenii  vor fi în priză astăzi. Există posibilitatea să rămâi peste program la muncă, pentru a-ți finaliza sarcinile, iar acest lucru te va epuiza. Ar fi de preferat să-ți prioritizezi cu atenție îndatoririle, pentru a nu te suprasolicita. Cu toate că în timpul zilei te vei simți epuizată, pe seară vei fi fresh. Familia îți va fi aproape, iar relaționarea cu cei dragi te va încărca cu energie.

Rac

Racii vor avea parte de foarte multe surprize plăcute. Fie că vei găsi o nouă sursă de venit sau că îți vei întâlni bărbatul visurilor tale, ziua de astăzi te va surprinde cu fiecare moment. Dacă vrei să relaționezi cu persoane noi, ar fi de preferat să le analizezi cu grijă comportamentul. Seara ți-o vei petrece la restaurant alături de cei dragi.

Leu

Norocul le va surâde de foarte multe ori Leilor. Toată lumea îți va sări în ajutor, iar acest lucru te va ajuta în special la muncă. În cazul în care apar mici conflicte cu colegii de la muncă, ar fi de preferat să tratezi problema cu cât mai mult calm și înțelepciune. Dacă ți-ai făcut planuri de vacanță, astăzi este ziua ideală pentru a face călătorii.

Fecioară

Fecioarele se vor confrunta cu foarte multe probleme, iar la unele din ele nu vor găsi rezolvare. Aceste probleme sunt de natură personală și profesională. Dacă vezi că situația te depășește, nu te sfii să apelezi la persoanele dragi. Comunică-i partenerului tău toate problemele tale și bazează-te pe sprijinul lui necondiționat.

Balanță

Balanțele vor sta foarte bine astăzi la capitolul bani, astfel că unii nativi vor găsi o nouă sursă de venit. Dacă ai avut anumite conflicte cu cei din jurul tău, ar fi de preferat să remediezi cât mai repede problema. Lasă orgoliul deoparte și recunoaște-ți vina atunci când greșești. Dacă ai nevoie de ajutor, poți apela și la cărțile de psihologie.

Scorpion

Scorpionii ar trebui să nu se lase copleșiti de sentimente negative. Ar fi de preferat să adopți o atitudine pozitivă, pentru a nu atrage lucruri negative în jurul tău. Zâmbește, joacă-te cu animalele, distrează-te sau fă orice altă activitate pentru a ieși din această stare. Seara focusează-te cât mai mult pe sănătatea ta spirituală și apelează la hobby-uri pentru a te relaxa.

Săgetător

Săgetătorii nu vor avea o dispoziție foarte bună astăzi. Acest lucru se poate datora sarcinilor pe care le au de îndeplinit și care preuspun o maximă concentrare. Cu toate că te vei simți fără vlagă, nu lua decizii pripite. Există și vești bune și anume ziua de astăzi este ideală pentru cumpărături. Apelează la terapia prin shopping și reînnoiește-ți garderoba.

Capriorn

Capricornii se vor simți foarte împliniți astăzi. Te vei simți foarte mândră de reușitele tale de la muncă. Cu toate acestea, continuă să fii la fel de perseverentă în continuare. Dacă ai început de scurt timp un nou capitol din viața ta, ar fi de preferat să analizezi mai atent compartamentul partenerului tău și să-i împărtășești acestuia nemulțumirile tale.

Vărsător

Norocul le surâde Vărsătorilor pe toate planurile. Chiar dacă lucrurile merg strună, ar trebui să nu-ți neglijezi sănătatea psihică. Există posibilitatea să treci de la o stare la altă. Ar fi de preferat să nu lași emoțiile negative să-ți strice dispoziția și să adopți o atitudine cât mai pozitivă. Nu te sfii să le împărtășești persoanele dragi din gândurile și sentimentele tale.

Pești

Peștii se vor simți afectați de glumele celor din jurul lor. Aceste glume pot face referire la aspectul fizic, greutatea sau la defectele tale. Nu te demotiva, ci încearcă să păstrezi distanța față de aceste persoane. Pentru a ieși din această stare, profită de seară si de compania prietenilor. Ieși în oraș, simte-te bine alături de gașca ta și bucură-te la maxim de fiecare moment.

 

Vezi și: Ryan Reynolds postează fotografii nereușite cu soția sa, Blake Lively

related posts

Modifică setările cookies