Horoscopul zilnic 30 decembrie 2019. Vărsătorii au probleme la locul de muncă, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 30 decembrie 2019.


Berbec

Contextul astral al zilei de astăzi te îndeamnă să vorbești despre probemele tale în dragoste cu cineva apropiat care ar putea să-ți dea niște sfaturi bune. Faptul că încerci să-ți stabilești prioritățile în viață și nu reușești, ar trebui să-ți dea de gândit și să nu mai încerci să-ți programezi fiecare pas. Lasă lucrurile să se desfășoare normal și nu mai încerca să controlezi totul!

 

Taur

În prima parte a zilei ești foarte activă în planul profesional și vii cu idei originale, care sunt apreciate de către șefi. Noroc că nu ai mult de lucru la serviciu și pleci mai devreme. Ai întâlnire cu prietenii sau foști colegi cu care ai rămas în relații bune.

 

Gemeni

În prima jumătate de zi ai dispoziție de a ieși cu prietenii sau colegii și le dai sfaturi utile. Pe după-amiază primești vești din străinătate și poate chiar o invitație de a-ți vizita un prieten. Ești fericită pentru invitația neașteptată și cauți oferte de avion.

 

Rac

Astăzi, în prima parte a zilei, ai parte de o surpriză financiară. Primești un cadou care ajunge cu întârziere. Te bucuri ca un copil când îl primești și astfel simți că sărbătorile nu s-au încheiat. În a doua parte a zilei ieși în oraș cu partenerul de cuplu.

 

Leu

Contextul astral de astăzi îți aduce o veste care îți dă puțin viața peste cap. Partenerul te anunță că a acceptat o ofertă tentantă în carieră. Este o oportunitate pe care nu a vrut să o rateze, chiar dacă vor exista delegații, care vă vor ține departe unul de altul. 

 

Fecioară

Configurația astrală de astăzi anunță surprize și răsturnări de situație la locul de muncă sau în sarcinile pe care le ai de îndeplinit. Nu prea ești mulțumită de veștile apărute acum la final de an, însă nu ai ce face, cooperezi cu aspectele și te adaptezi situației.

 

Balanță

În prima parte a zilei ești interesată să rezolvi o problemă apărută în cuplu. Ai ocazia să discuți deschis cu partenerul, să îi spui ce te nemulțumește și să rezolvi odată pentru totdeauna neînțelegerile. În a doua parte a zilei apare o problemă de sănătate a unui membru al familiei și îți oferi ajutorul. Nu e nimic grav și nu e cazul să-ți faci probleme.

 

Scorpion

Astăzi ai gânduri de redecorare sau renovare a locuinței. Cu orice preț vrei să schimbi ceva în casă. Și nu este de ajuns doar să le muți dintr-o parte în alta, dar și pleci la cumpărături. Cu atâtea activități fizice, vei fi epuizată pe seară, așa că un ar strica sa-ți iei partenerul și sa mergeți în oraș la cină.

 

Săgetător

Astăzi este posibil să faci o deplasare neașteptată și să te întâlnești cu o veche cunoștință cu care decizi să te mai întâlnești după sărbători. Pe seară ești visătoare, nostalgică și te gândești la perioada vieții tale în care erați împreună, nu aveați nicio responsabilitate și vă distrați cu grupul de prieteni în fiecare weekend.

 

Capricorn

Contextul astral de astăzi îți aduce încasarea unei sume de bani, care vine cu surpriză. Te simți generoasă și vrei să faci o faptă bună, așa că decizi ca o parte din suma primită să faci niște cumpărături pe care să le duci la oameni care nu au o situație prea bună.

 

Vărsător

Cum Luna îți traversează astăzi prima parte a zilei casa personalitații, vei fi plină de viață, optimism, veselie  și îi vei molipsi și pe restul membrilor familiei. La serviciu apar niște schimbări, care nu-ți sunt pe plac, însă reușești să treci peste aceste nemulțumiri. 

 

Pești

În prima parte a zilei nu vei fi în apele tale. Cu toate acestea, îți vei oferi ajutorul unor colegi care au nevoie, să termine ce au de făcut să plecați mai repede acasă. Spre seară ai parte de tot felul de trăiri confuze și sentimente contradictorii.

Vezi și Rosalia trece prin momente grele. Ce s-a intamplat cu artista

related posts