Horoscopul zilnic 30 mai 2019. Gemenii își întâlnesc sufletul-pereche, vezi ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce-ți rezervă astrele pentru ziua de joi, 30 mai 2019.


Berbec

Încearcă să ții pasul cu evenimentele care se desfășoară în jurul tău. La serviciu, s-ar putea să ai șanse mari de promovare ori măcar să primești o primă generoasă. Spre seară, încearcă să te relaxezi practicând activități în aer liber, alături de familie. 

Taur

Chiar dacă este enervant, încearcă să înțelegi și punctul de vedere al persoanei iubite. Probabil că procedează în acest fel pentru că ține la tine și crede că îți este astfel de ajutor. Este posibil ca ziua să se încheie cu o surpriză sau o cină romantică. 

Gemeni

Astăzi, rețeaua de relații pe care ți-ai construit-o de-a lungul anilor te va ajuta să-ți atingi țelurile. În cursul acestei zile, este posibil să-ți întâlnești sufletul pereche, așa că amintește-ți să fii deschisă la cunoștințe noi. 

Rac

Astăzi, ar fi bine să stai printre oameni pe care îi cunoști bine și în care ai încredere. Este posibil ca, dacă îți petreci timpul printre străini, aceștia să încerce să te tragă pe sfoară într-un fel sau altul. 

Leu

Ziua asta s-ar putea să devină, la un moment dat, prea plictisitoare pentru tine, așa că poate ar trebui să îți reiei hobby-urile care te animau în trecut. Dacă este posibil, invită câțiva prieteni și mergi în oraș, la un film sau o terasă. 

Fecioară

Ai grijă să-ți cumpănești bine vorbele înainte să vorbești, pentru a nu-ți petrece restul zilei simțindu-te vinovată pentru cuvintele pe care le-ai spus la mânie. Oricum, dacă îți scapă ceva, cere-ți scuze imediat. Spre searpă, s-ar putea să te confrunți cu o mică criză în familie. 

Balanță

Astăzi, ar trebui să-ți păstrezi calmul, dar există șanse ca un coleg de muncă, un iubit indiferent sau chiar cel mai bun prieten să te enerveze foarte mult. Cu toate acestea, poate fi vorba de un foc de paie și toată drama să dispară până la sfârșitul zilei. 

Scorpion

Astăzi, comportamentul tău ambițios poate părea altora un pic cam agresiv. Cel mai bine ar fi să-ți petreci ziua alături de cei dragi decât să încerci să înaintezi în carieră. 

Săgetător

Este timpul să-ți programezi controlul anual înainte ca micile probleme de sănătate să devină mult mai serioase. Restul zilei va trece fără prea mari emoții. S-ar putea să ai un pic de noroc când vine vorba de finanțe. 

Capricorn

Astăzi, nu prea ai chef să socializezi cu cei din jurul tău, te poți simți mai bine singură, acasă, făcând planuri privind viitorul carierei tale. Când vine vorba de shopping, ai grijă să achiziționezi lucruri de care chiar ai nevoie.

Vărsător

Ai grijă astăzi să nu despici firul în patru, pentru că asemenea atenție la detalii ar putea fi motiv de ceartă cu părinții sau cu partenerul de viață. În rest, ziua îți va aduce mici satisfacții pe plan profesioanal. 

Pești

S-ar putea ca această zi să ți se pară un pic nebunească, pentru că problemele pe care le-ai tot amânat în ultima vreme se vor întoarce necesitând o rezolvare. S-ar putea să fii nevoită să faci o călătorie în acest sens. Spre seară, găsește o metodă de relaxare, să scapi de stresul de peste zi. related posts