Horoscopul zilnic 30 noiembrie 2019. Fecioarele au probleme în dragoste, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 30 noiembrie 2019.


Berbec

Se anunță tensiuni între tine si șefi sau cu o instituție unde ai inițiat niște demersuri. Posibil și cu figura paternă din familie să intri în conflict din cauza unor chestiuni financiare. Ai grijă, fii diplomată, dă dovadă de calm și răbdare și nu te repezi să intri în conflict cu toată lumea, deoarece ai numai de pierdut!

Taur

Conjunctura astrală de astăzi aduce preocupari numai pentru sectorul financiar. Te sfătuiești cu partenerul și investești o sumă de bani într-un curs de limbi străine sau de dezvoltare personală. Totodată, poți să încerci să recuperezi o sumă de bani pe care ai împrumutat-o. Ești inspirată în planul financiar și nu mai inițiezi acțiuni riscante.

Gemeni

Evenimentele de natură financiară din ultima perioadă te-au marcat. Ai rămas fără niște colaborari și se simte în conturi. Ți-ai tot făcut socoteli, dar parcă nu-ți ies și astăzi ți se duce optimismul. Măcar bucura-te în planul relational, unde îți merge bine.

Rac

Încearcă să te detașezi de energia negativă acumulată în timpul săptămânii și nu proiecta problemele tale pe partener. Într-adevăr nu este o zi favorabilă în cuplu, mai mult vă ciondăniți din motive neimportante care au legătură cu destinația vacanței sau poate privind educarea copilului. Cert este că ar trebui să vă bucurați de zilele libere din weekend și să lăsați conflictele deoparte!

Leu

Astăzi, dacă ești nevoită să lucrezi pentru serviciu, pentru o colaborare sau să ajungi din urmă cu treburile casnice, vei fi foarte nemulțumită în toate. Simți că nu ai deloc energie, că toate merg pe dos sau nu ești într-o formă bună mentală. Ia o pauză de la tot și relaxează-te!

Fecioară

Configurația astrală de astăzi îți aduce mici probleme în cuplu. Ești prea critică, nu știi să comunici exact ce-ți dorești, iar partenerul n-are de unde să-și imagineze ce anume te nemulțumește, dacă nu spui. Există tendința să vă raniți unul pe celalalt și riscați să stați supărați tot weekendul.

Balanță

Astăzi se întrevăd tensiuni între tine și partener din cauza treburilor casnice. Oboseala își spune cuvântul și ar fi indicat să te odihnești să poți avea randament. Săptămâna viitoare se anunță destul de aglomerată la capitolul sarcini.

Scorpion

În cazul în care astăzi vrei să te întalnești cu prietenele, să mergeți la shopping sau ți-ai programat o deplasare în afara localității, te poți aștepta la tot felul de situații neprevăzute, blocaje, amănări, să nu găsești ce ți-ai propus să cumperi, să ți se strice mașina sau un electrocasnic.

Săgetător

Deși nu te aștepți ca astăzi să încasezi o sumă de bani, totușu vei avea o surpriză ca cineva din familie să-ți facă cadou niște bani, să recuperezi o sumă de bani împrumutată sau prietenii cu care ieși în oraș să-ți sărbătorești ziua, să-ți facă cadou un card de cumpărături.

Capricorn

Nu e cazul să-ți faci griji astăzi chiar dacă simți că lucrurile nu merg în direcția dorită de tine nici în planul personal, nici în cel profesional. Poate o ieșire cu niște prieteni te-ar ajuta să ieși din starea în care ai intrat și să te bucuri mai mult de viață. Nu de alta, dar peste câteva zile vei fi beneficiara intrării lui Jupiter, marele benefic, în zodia ta și timp de un an de zile îți va aduce noroc și protecție, așa că ai toate motivele să fii veselă.

Vărsător

Nu prea ești în formă astăzi. Te poate cuprinde o stare de tristețe, melancololie, îți aduci aminte de trecut, de persoane cu care cândva ai avut o relație. Ar fi bine să lași chestiunile domestice deoparte și să te relaxezi mai mult. Dacă ai copii, ar fi binevenită o acțiune în care să vă puneți în valoare creativitatea.

Pești

Configurația astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru implementarea unui proiect pe care dorești să-l lansezi cu un prieten. Dacă te-ai bazat pe acesta să facă ceva, asigură-te că a înțeles exact ce trebuie să facă sau că nu uită, pentru este posibil să te enervezi foarte tare, să îi reproșezi și să stricați relația. 

Vezi și: Rețetă Sangria

related posts

Modifică setările cookies