Horoscopul zilnic 30 octombrie 2020. Fecioarele se confruntă cu o problemă neașteptată, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 30 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

În prima parte a zilei, ești plină de energie și reușești să finalizezi la timp proiectele în care ești implicată. În partea a doua a zilei, te preocupă sectorul financiar, faci niște socoteli și decizi să mergi la shopping, să-ți achiziționezi produse vestimentare sau la coafor să-ți schimbi look-ul.

 

Taur

 

Posibil în prima parte a zilei să fii destul de iritată și să-ți ieși ușor din fire atunci când lucrurile nu merg așa cum le-ai planificat. În partea a doua a zilei, Luna intră în semnul nașterii tale, așa că revii la firea ta calmă și răbdătoare. 

 

Gemeni

 

Plănuiești, astăzi, să te întâlnești cu o prietenă, pe care nu ai mai văzut-o de mult. Nu strică o plimbare prin parc, să stați la șuetă și depănați amintiri. Totodată, poți să cunoști persoane interesante și să descoperi că aveți pasiuni în comun. Fii deschisă oportunităților din planul relațional, pentru că nu se știe ce surprize ți se pregătesc!

 

Rac

 

Cariera și sectorul socio-profesional te preocupă în prima parte a zilei. Posibil să ai parte și de surprize, așa că așteaptă-te să să ți se schimbe planurile. În partea a doua a zilei, te întâlnești cu niște prieteni sau programați o ieșire în weekend.

 

 

Leu

 

În prima parte a zilei, ai de făcut niște deplasări pe la diferite instituții publice, să rezolvi chestiuni care privesc regimul unei locuințe, să obții niște documente sau acte și să închei/schimbi niște contracte de utilități. În partea a doua a zilei, dialogul cu unul dintre superiori, ar putea să te determine să vrei o schimbare de job, pentru la actualul loc de muncă nu te mai regăsești.

 

Fecioară

 

Cauți astăzi soluții de finanțare pentru o problemă apărută neașteptat. Posibil să ceri un avans de salariu sau un împrumut unui prieten sau membru al familiei. În partea a doua a zilei, primești vești din străinătate sau de la o instituție de învățământ, unde ai aplicat pentru o bursă de studiu sau  un curs.

 

Balanță

 

În prima parte a zilei, contextul astral te îndeamnă să te ocupi de relații, de interacțiunea cu ceilalți, fie că e vorba de partenerul de viață sau partenerii de afaceri, cu care desfășori activități. Este recomandată atitudinea pașnică, cooperarea, înțelegerea și intereselor celeilalte părți.

 

Scorpion

 

Sectorul asociat muncii și sănătății te preocupă în mod special în prima parte a zilei. Posibil unele probleme de sănătate să-ți afecteze randamentul, însă, dacă iei lucrurile ușor și ceri ajutorul colegilor, totul se poate rezolva fără prea mari bătăi de cap. În partea a doua a zilei, se activează sectorul relațional și faci planuri de weekend împreună cu partenerul.

 

Săgetător

 

În prima parte a zilei, ești într-o formă, care te îndeamnă la relaxare, distracție, dispoziție de flirt, cuceriri sau dacă ești părinte, preocupări pentru copii. Registrul astral se schimbă în partea a doua a zilei, când se activează casa muncii. Posibil să apară sarcini pe ultima sută de metri a programului de lucru, iar planurile tale, care privesc seara de vineri, să fie date peste cap.

 

Capricorn

 

Posibil, în prima parte a zilei de astăzi, să intri în conflicte cu unul dintre membrii familiei, care nu împărtășește aceleași principii ca ale tale. Totul poate porni de la treburile gospodărești, iar tensiunile să escaladeze spre conflicte. Este recomadat să nu intri în dispute, mai ales că în partea a doua a zilei ți-ai programat o întâlnire romantică și nu ar trebui să te prezinți nervoasă.

 

Vărsător

 

Configurația astrală a începutului zilei îți rezervă surprize în planul comunicării, schimbului de opinii, informațiilor pe care le primești de la persoanele cu care interacționezi. Atenție la faptul că poți deveni mai agresivă, atunci când îți susții punctele de vedere! Este recomandat să-ți programezi întâlniri și ședințe în partea a doua a zilei!

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce niște cheltuieli neprevăzute, care apar în prima parte a zilei și vei fi nevoită să faci rost de bani sau să apelezi la conturile de economii. Dacă ai planuri pentru weekend, cum ar fi cumpărăturile lunare sau care necesită o sumă mai mare, atenție că ești tentată să depășești cu mult bugetul!

 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Mark Stam: „Așa se fac milioanele în industria muzicala!”

related posts

Modifică setările cookies