Horoscopul zilnic 31 august 2019. Balanțele vor avea dispute în familie, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 31 august 2019.


Berbec

Ar trebui să eviți întâlnirile cu alții astăzi. Există riscul să te cerți cu un vecin sau cu un angajat. În relațiile cu familia, prietenii și cu persoana iubită, nu vor exista evenimente neplăcute. Fii atentă la detalii și ai răbdare cu persoanele mai slabe. După-amiaza va fi încărcată cu romantism. Dacă ai o relație la distanță, ați putea vorbi cu video call.

Taur

Se pot ivi incidente, lipsa de sprijin din partea persoanelor iubite sau dificultăți în a înțelege propriile gânduri. Este posibil ca trucurile unui membru mai tânăr al familiei să îți strice ziua. O rudă pe care nu o ai prea mult la suflet te va vizita, așa că ar trebui să îți umpli frigiderul.Nu este recomandat să îți schimbi planurile astăzi.

Gemeni

Există riscul de a avea probleme cu stomacul astăzi. Evită alimentele neprocesate și gustările bogate caloric. Fii moderată și cu alcoolul. Ar fi bine să îți petreci ziua în preajma persoanelor apropiate și să fii și romantică cu partenerul de cuplu.

Rac

Astăzi, este posibil să fii surprinsă plăcut. Îți va crește venitul în mod miraculous și vei achiziționa obiectul pe care ți-l dorești de mult timp. Dacă ești singură, sunt șanse mari să îți întâlnelti sufletul pereche. Încearcă să analizezi comportamentul persoanelor la care ții, deoarece este posibil ca cineva să fie trist. Încearcă să îi fii alături și să petreci mai puțin timp pe rețelele de socializare.

Leu

Această zi va fi una obositoare. Nu este cea mai bună idee să îți faci planuri sau să îți iei liber. Este posibil să primești un telefon de la o rudă care îți va cere ajutorul, sau te va invita într-o călătorie. Fă-ți poftele astăzi, deoarece vei avea o nstare bună. De asemenea, există șansa să întâlnești pe cineva din trecut. Ai grijă în ceea ce privește instalațiile electrice.

Fecioară

Te vei simți stresată astăzi din cauza unei situații neterminate încă. Pentru a scăpa de această stare, ar trebui să peterci timp în natură sau să ieși la o plimbare relaxntă. Zâmbește cât mai mult astăzi, deparece este posibil să îți întâlnești sufletul pereche. Femeile mai în vârstă ar trebui să se ferească de căldură.

Balanță

Ai grijă în cazul în care legi noi prietenii. Ar fi bine să petreci mai mult timp cu familia. După-amiază, este posibil să ai parte de dispute aprinse acasă. Încearcă să eviți subiectele sensibile. Dacă te-ai simțit rău recent, te vei simți mult mai bine astăzi.

Scorpion

Astăzi, vei avea nevoie de sfatul unui prieten sau al unui specialist. Vei găsi determinarea în a rezolva o anumită problem. Va fi necesar să demonstrezi încă o data sinceritatea sentimentelor tale față de persoana iubită. Scapă de gelozie, de critici fără motiv și de reproșurile reciproce.

Săgetător

Vei scăpa de toate problemele tale astăzi. Nimeni și nimic nu te va deranja. Se va ivi oporunitatea de a cumpăra obiectele casice de care aveai nevoie. Ar fi bine să mergi la un salon de înfrumusețare și să te răsfeți puțin sau să vizitezi un prieten. După-amiază, este posibil să se ivească o zi de naștere a unei rude.

Capricorn

Ziua aceasta nu va fi una de weekend pentru tine. Este posibil să demisionezi de la locul de muncă sau să fie concediat un coleg drag. Dacă vei reuși să te relaxezi puțin, încearcă să te gândești la niște planuri pentru weekend. Ar fi bine să încerci un nou look, poate o nouă coafură, fă ordine în locuință, ajută o rudă mai în vârstă sau încearcă un nou hobby.

Vărsător

Astăzi, ziua va fi liniștită, poate chiar leneșă. Dacă nu vrei să te ridici de pe canapea, ar fi mai bine să te uiți la un film decât să stai pe rețelele de socializare. Nu este ziua potrivtă pentru a cunoaște persoane noi și nici pentru a consuma alcool.

Pești

Te vei concentra mai mult pe problemele tale astăzi, ceea ce ar putea dăuna planurilor pe care le-ai făcut cu prietenii. Ar fi bine să ieși din carapacea ta și să te bucuri de ultima zi de vară. Plimbă-te prin oraș, fă poze, mergi la piscină. Orice activitate care implică creativitatea este binevenită

Vezi și: Keanu Reeves revine pentru un al patrulea Matrix

related posts

Modifică setările cookies