Horoscopul zilnic 31 decembrie 2019. Vărsătorii încheie anul cu bani, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de astăzi, 31 decembrie 2019.


Berbec

Deși toată lumea se pregătește de marea petrecere dintre ani, tu ai nevoie de momente de meditație și solitudine. Posibil ca în ultimul moment să primești o invitație neașteptată să mergi cu prietenii la un restaurant. Nu te izola și ieși din casă, pentru că într-un final ți se va schimba starea!

 

Taur

De dimineață dai o fugă până la serviciu și rezolvi repede ce ai de făcut, mai ales ca ți-ai luat câteva zile de vacanță și vrei să lași totul în ordine.  Trecerea dintre ani o vei face împreună cu un grup de prieteni. De abia astepți să-ți pui o dorință și începi anul cu preocupări pentru carieră.

 

Gemeni

Deși toate aspectele astrale indică că vei sta acasă de Revelion, vei primi o invitație în ultimul moment de la niște prieteni, care vor să fii cu ei. Accepți cu bucurie și nu te lasi influențată de dorința partenerului de a sta acasă.

 

Rac

Posibil ca locația aleasă pentru Revelion să nu fie cea mai bună alegere, însă, dacă vei fi înconjurată de prietenii tăi, este tot ce contează, iar distracția va fi garantată. Dacă ești singură, ai toate șansele să cunoști pe cineva cu care să rezonezi.

 

Leu

Poate fi o zi importantă pentru tine pentru că ai căzut de acord cu partenerul de viață să luați o hotărâre cu privire la direcția pe care vreți să o urmați în carieră. Amândoi aveți în plan să faceți schimbări în planul profesional și dacă nu ați primit încă oferta, fiți pe fază, că nu va întârzia să apară!

 

Fecioară

Contextul astral de astăzi prevede petrecerea timpului cu partenerul într-un mediu plăcut. Posibil să fiți deja plecați într-o vacanță la munte cu un grup de prieteni, cu care vă veți distra de minune la petrecerea dintre ani. Ești fericită că ai lângă tine și prieteni din străinătate, pe care îi vezi rar, care anul acesta au ales să vină în țară.

 

Balanță

Din păcate nu te vei afla printre cei care doar vor petrece în noaptea dintre ani, pentru că vei fi gazda grupului de prieteni. Vei munci de dimineață să pregătești tot felul de măncăruri alese și prăjituri cu care vrei să-ți impresionezi prietenii. Toată lumea se va simți bine, mai ales că știi să fii o gazdă primitoare.

 

Scorpion

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să schimbi ceva în modul în care abordezi problemele în situațiile de criză din cuplu. Comunicarea este cheia tuturor problemelor și decizi să ai o discuție deschisă cu partenerul de cuplu, în care să nu mai existe frustrări și fiecare să se simtă bine în prezența celuilalt.

 

Săgetător

Mergi la cumpărături încă de dimineață și ai de făcut niște drumuri să rezolvi chestiuni administrative ale locuinței sau ale firmei. Posibil să cheltui mai mult decât ți-ai propus, însă vrei ca musafirii pe care îi ai să se simtă bine și să ai de toate pe masă.

 

Capricorn

Contextul astral de astăzi favorizează comunicarea și deplasările pe distanțe scurte pentru a rezolva o serie de chestiuni administrative. Vrei să ai totul în regulă la final de an. Te pregătești pentru petrecerea de Revelion, care are loc în afara orașului la un prieten care are casă mai mare și grupul vostru de prieteni se poate desfășura în voie.

 

Vărsător

Primești astăzi o sumă de bani pe care nu o așteptai. Mergi la shopping împreună cu partenerul cu care organizezi petrecerea dintre ani la voi acasă. Veți fi înconjurați de prieteni și vei face lucrurile ca la carte, așa cum ești obișnuită. 

 

Pești

Contextul astral de astăzi te ajută să conștientizezi că ai făcut tot anul sacrificii pentru cei dragi și este timpul să te gândești și la tine și la visele tale. Implică-te în proiectul la care visezi de ani de zile, pentru că vei avea sprijinul multor persoane, care îți vor susține cauza!

related posts