Horoscopul zilnic 31 ianuarie 2020. Vărsătorii își caută un partener inteligent, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 31 ianuarie 2020.


Berbec

Dacă ai de semnat astăzi un contract, s-ar putea să ai parte de un obstacol, o întârziere sau o amânare. Deși, de fel ești o zodie de acțiune, constați că astăzi unele ipostaze în cuplu ar putea să-ți neutralizeze curajul să spui ce gândești.

Taur

Prin muncă susținută și implicare, începi să te bucuri de rezultate în sfera socio-profesională. În următoarea perioadă vei vedea și o creștere a venitului. Prezența Lunii în sectorul care reprezintă subconștientul îți aduce o presimțire precum vei avea o perioadă de profunde transformări pe toate planurile.

Gemeni

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să-ți regândești programul de lucru, în așa fel încât să ai timp de petrecere a timpului cu partenerul, să te odihnești mai mult și să-ți recâștigi echilibrul interior, prin practicarea unor metode de relaxare sau să faci lucruri care îți fac plăcere.

Rac

Astăzi te gândești cum ar fi să-ți începi propria afacere pentru a fi independentă. Dar de fiecare data când încerci să-ți creionezi un plan, responsabilitățile legate de familie și teama de a nu mai petrece timpul cu cei dragi, te împiedică să-ți atingi aceste obiective.

Leu

Înregistrezi astăzi un succes în carieră sau primești aprecierea șefilor pentru că te implici în proiecte ambițioase. Relația cu persoana iubită ar trebui să fie foarte bună. Programați mai multe ieșiri în doi în următoarea perioadă.

Fecioară

Astăzi, ai nevoie de suportul moral al partenerului, pentru că unele acțiuni demarate, privind obținerea unui credit sau a unui împrumut, se finalizează cu un blocaj sau o amânare. Posibil să ai o supriză din partea unui membru al familiei, care te ajută într-o problemă cu regimul unei locuințe. 

Balanță

Astăzi, poți întâmpina greutăți în relațiile cu cei din jur, în special cu partenerul de cuplu cu care ai tot felul de dispute. Totodată, la locul de muncă, dai dovadă de multă inițiativă în diverse proiecte, iar schimbările care au loc la serviciu, îți aduc o mulțime de satisfacții.

Scorpion

Cheltui astăzi o sumă de bani pe cărți, reviste sau diverse materiale. Investești în pregătirea ta intelectuală și ai gânduri tot mai dese să te implici în acțiuni, care au la baza comunicarea și acumularea de cunoștințe. Dacă lucrezi în vânzari, marketing, relații publice sau publicitate, vei avea o zi bună.

Săgetător

Cheltui astăzi o sumă de bani pentru a face un cadou partenerului, pentru a achita o vacanță sau dacă ești părinte, achiți unele activități extrașcolare, ale copilului. La serviciu ești implicată în proiecte ambițioase.

Capricorn

Rezolvi astăzi o problemă apărută în familie. Posibil să încerci ca relațiile dintre membrii familiei să fie mai armonioase și depui eforturi pentru a face acest lucru. Regimul astral se schimbă când este vorba de sfera profesională, unde înregistrezi un succes într-o tranzacție.

Vărsător

Capacitatea creativă de care dai dovadă te îndeamnă să începi astăzi un proiect /o activitate nou/ă. În sfera sentimentală cauți un partener cu care să ai o relație cerebrală. Dacă factorul intelectual lipsește, nu te atrage din niciun punct de vedere, mai mult de atât, te plictisești ori te simți neîmplinită.

Pești

Contextul astral de astăzi te îndeamnă să fii rapidă în chestiunile de natură profesională. Acest lucru nu se aplică deciziilor financiare, unde poți să ai o atitudine pripită și să dai greș. Mare atenție cum pui astăzi problema banilor, iar dacă vrei o mărire de salariu. Adoptă o atitudine prietenoasă, apropiată, pentru că ai numai de câștigat. 

Abi Talent, despre Alex Velea: “Aveti mila de orfani!” - Trending review cu Daragiu - Episodul 14

related posts