Horoscopul zilnic 31 octombrie 2020. Capricornii pot încheia brusc, neașteptat, relația, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 31 octombrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Evenimentul astrologic important de astăzi este Luna Plină din zodia Taur. Luna se află în conjuncție cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că nu sunt excluse evenimente, situații, care să ia o întorsătură neașteptată sau relații care să se încheie brusc.

 

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți pregătește o surpriză în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă, de la serviciu și din activități extraprofesionale. Uranus, planeta surprizelor, care face parte din această configurație astrală, îți va da peste cap toate planurile.

 

Taur

 

Ești vedeta acestei zile, pentru că Luna Plină de astăzi se formează în semnul nașterii tale. Cum din contextul astral face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, care este deja de câtiva ani în zodia ta și ți-a revoluționat toată viața, nu vei fi scutită de surprize nici astăzi, în special în planul relațional.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Taur, care îți activează sectorul asociat subconștientului, al izolării, al trecutului și al universului interior. Cum din contextul astral face parte si imprevizibilul Uranus, evenimentele surpriză, care vor avea loc astăzi, îți vor schimba modul de a privi lucrurile. Nu sunt excluse evenimente neașteptate și persoane din trecut care să apară din nou în viața ta.

 

Rac

 

Contextul astral de astăzi anunță Luna Plină din zodia Taur, care îți activează sectorul asociat proiectelor și grupurilor sociale pe care le frecventezi. Cum din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, nu sunt excluse surprize, răsturnări de situație în relațiile de prietenie și situații care să shimbe brusc și neașteptat planurile tale de viitor.

Leu

 

Fenomenul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Taur, care activează sectorul socio-profesional și al carierei. Uranus, planeta imprevizibilă, care face parte din această configurație astrală, va aduce surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în planurile tale care privesc cariera, relația cu șefii, în conducerea instituției la care lucrezi sau în relațiile cu persoane/ instituții din străinătate.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Taur, care se formează în sectorul asociat studiilor, relației cu persoane din străinătate, al filosofiei, spiritualității și sistemului de valori personale. Se poate încheia o etapă de studii, se pot culege roadele unor demersuri care au legătură cu o persoană din străinătate și pot să apară surprize, răsturnări de situație și evenimente neașteptate în aceste planuri, dat fiind faptul că din contextul astral face parte și imprevizibilul Uranus.

 

Balanță

 

Luna Plină din zodia Taur, care se formează astăzi îți activează sectorul asociat avantajelor materiale, a resurselor financiare deținute împreună cu partenerul de viață, creditele, împrumuturile, și nu în ultimul rând viața intimă. Cum din contextul astral face parte și imprevizibilul Uranus, nu sunt excluse situații neprevăzute, răsturnări în situația financiară sau în ce privește încrederea reciprocă.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Taur, care se formează în sectorul relațiilor de cuplu, al căsătoriei și al parteneriatelor de afaceri. Uranus în conjuncție cu Luna vor aduce surprize și răsturnări de situație, evenimente neașteptate în relații, încheierea unor retape sau trecerea la un alt nivel al relației.

 

Săgetător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Taur, care se formează în casa muncii și a activităților curente de la locul de muncă, dar și în sectorul sănătății, unde pot să aibă loc tot felul de situații, evenimente bruște, neașteptate.

 

Capricorn

 

Contextul astral important de astăzi anunță Luna Plină din zodia Taur, care se formează în sectorul asociat iubirii, aventurii, romantismului, copiilor, activităților de creație și a vocației. Posibil să apară evenimente surpriză în aceste domenii, pot avea loc încheieri de relații, răsturnări de situație sau se pot culege roadele unor demersuri care privesc imaginea și statutul personal.

 

Vărsător

 

Evenimentul astral important de astăzi este Luna Plină din zodia Taur, care activează sectorul vieții de familie, al căminului, al regimului unei locuințe, patrimoniului și al relației cu părinții. Din contextul astral face parte și imprevizibilul Uranus, așa că te poți aștepta la evenimente surpriză în familie, în relațiile cu părinții sau răsturnări de situație în regimul unei locuințe.

 

Pești

 

Comunicarea, schimbul de opinii, informațiile, cunoștințele, deplasările și interacționarea cu ceilalți vor fi dinamizate, astăzi, cu ocazia Lunii Pline din zodia Taur. Prin urmare, te poți aștepta la surprize de la rude, părinți, informații neașteptate, care să anunțe evenimente bruște și răsturnări de situație privind o bursă, un curs de perfecționare profesional, relația cu cineva din străinătate.

Jador a pus ochii pe Ruby! - Trending Review cu Daragiu - episodul 44

related posts

Modifică setările cookies