Horoscopul zilnic 4 aprilie 2019. Vărsătorii încep o nouă poveste de iubire, vezi ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de 4 aprilie 2019.


Berbec

Astăzi nu ai voie să fi deprimată, pentru că problemele pe care crezi că le ai sunt doar în mintea ta. Este recomandat să îți canalizezi atenția pe multe activități. Dacă ești singură, poți primi o declarație de dragoste de la cine nu te aștepți. 

Taur

Astăzi, poți avea succes în afaceri. Există șanse să-și mărești veniturile, să-ți extinzi orizontul sau să primești laude de la șeful tău. Ziua de joi nu este recomandată pentru discuții privind un viitor mariaj sau o poveste de iubire. 

Gemeni

Astăzi, s-ar putea să simți nevoia să te retragi în tine. Motivul ar fi problemele nerezolvate sau starea de confuzie cu care te confrunți. De asemenea, problemele pot fi cauzate de un prieten apropiat, care nu se poate ține de promisiune. 

Rac

Ziua se anunță aglomerată cu drumuri fără număr, conversații telefonice și întâlniri neașteptate. Nu încerca să analizezi informația pe care o primești chiar pe moment. Dacă se poate, răspunde cu ”nu știu” pentru a câștiga timp. 

Leu

Nu trebuie să-ți pese de părerea celor din jur, mai ales dacă nu este pozitivă. În multe cazuri, aceste vorbe vin din partea unor oameni care, într-un fel sau altul, te invidiază. Este o zi potrivită pentru a achiziționa accesorii, echipament casnic, jucării pentru copii sau o nouă ținută.

Fecioară

Astăzi, este posibil să se anunțe o schimbare în viața ta. Poate fi vorba despre o mutare, despre o altă slujbă, despre o plecare neașteptată. Respectă părerea celor dragi și nu respinge sfaturile lor, s-ar putea să te ajute. 

Balanță

S-ar putea ca, în prezența unei persoane anume, să experimentezi o anumită rigiditate emoțională. Este posibil să-ți pierzi vocea datorită incredibilei carisme a acesteia. Astăzi nu este o zi potrivită pentru călătorii lungi.

Scorpion

S-ar putea să ai nevoie de ajutorul celor dragi într-o situație care apare pe neașteptate și este dificil de înțeles. Când este vorba de finanțele tale, se înregistrează o vizibilă creștere, poate fi vorba de un bonus și o mărire de salariu. 

Săgetător

O zi care va decurge fără probleme. Singura îngrijorare este că ai un deficit de cash și nu pot cheltui cât de mult ți-ai propus. Există șanse să primești un cadou din partea unui prieten apropiat sau a unei rude mai în vârstă. Dacă ești în căutarea iubirii, poți avea succes pe seară, în timpul unui plimbări.

Capricorn

Astăzi, ar trebui să fi mai selectivă atunci când e vorba să-ți faci cunoștințe noi. Nu poți avea încredere în complimentele pe care le primești de la străini. De asemenea, ar trebui să eviți experimentele culinare și să ai grijă de starea de spirit a celor dragi.

Vărsător

Astăzi, este recomandat să fii atentă la semnalele pe care ți le transmite organismul. Există posibilitatea ca starea de sănătate să nu fie cea mai bună. Pe de altă parte, se întrevede o nouă poveste de iubire, o reîntîlnire cu un fost iubit sau o pasiune de moment.

Pești

Poți avea o zi foarte frumoasă atâta timp când refuzi să te implici în chestiuni care nu te privesc. Lasă-ți prietenii și colegii să își rezolve problemele pe cont propriu. Cei care sunt angajați în activități creative au parte de o doză serioasă de inspirație. related posts