Horoscopul zilnic 4 aprilie 2022. Gemenii încep săptămâna cu probleme de sănătate, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 4 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Astăzi au loc discuții și decizii importante despre situația financiară, despre felul cum vei aborda de acum chestiunile bănești. Totodată, ai intuiție într-o chestiune profesională, chiar dacă echipa din care faci parte nu este de acord cu viziunea ta.

 

Taur

 

Astăzi, faci mari eforturi să obții o aprobare, un acord, de la șefi sau de la o instituție publică. Ziua este presărată cu evenimente neașteptate și s-ar putea să reacționezi brusc, dacă lucrurile nu se îndreaptă în direcția dorită de tine.

 

Gemeni

 

Începi săptămâna și ziua de luni cu niște probleme de sănătate, din cauza unor abuzuri alimentare sau a stresului și suprasolicitării, care te afectează pe zi ce trece tot mai mult. În planul personal, s-ar putea să ai surprize din partea unui prieten, care nu se ține de cuvânt și te lăsă baltă, deși ți-a promis că te ajută.

 

Rac

 

Planurile tale financiare s-ar putea schimba astăzi și să apară unele cheltuieli neprevăzute. Te-ai bucurat de intrarea unor sume de bani, însă acum le redirecționezi spre o altă direcție decât cea stabilită inițial. 

 

Leu

 

Astăzi, primești vești din străinătate, de la o instituție publică sau de la șefi, care-ți propun un proiect, de pe urma căruia vei obține niște sume suplimentare. S-ar putea și la nivelul conducerii să apară evenimente neprevăzute sau surprize, să se rupă un contract, să se facă niște restructurări, să se renunțe la un partener.

 

Fecioară

 

Evenimente neprevăzute au loc, astăzi, la serviciu și-n sarcinile curente sau în sfera sănătății. Posibil să întâmpini unele probleme în relațiile cu colegii, privind viziunea și convingerile, să se iște tensiuni. Nu te simți confortabil în ultima perioadă în anturajul de la serviciu, însă momentan nu iei nicio decizie de schimbare.

 

 

Balanță

 

 

Astăzi s-ar putea să vrei să-ți stabilești niște priorități financiare, însă contextul astral este instabil și te-ai putea trezi cu niște facturi sau plăți care necesită rezolvare, așa că se dau peste cap socotelile tale. În altă ordine de idei, s-ar putea să abordezi unele subiecte sensibile în cuplu.

 

Scorpion


Astăzi ai parte de provocări în planul relațiilor, dar și-n relațiile de familie. Posibil, cineva din familie să se amestece în treburile tale personale și de aici să apară unele tensiuni. În partea a doua a zilei, dacă ești singură, există oportunitatea să cunoști persoane noi cu care să legi o prietenie.

 

Săgetător

 

Astăzi, s-ar putea să ai parte de unele îngrijorări la locul de muncă, privind activitatea firmei în care lucrezi. Posibil să aibă loc unele schimbări, să se reorganizeze treaba, sarcinile, programul de lucru. Dacă ai de făcut deplasări, negocieri sau întâlniri pentru stabilirea termenilor unui contract, mai bine le amâni, pentru că este posibil să apară surprize neplăcute.

 

Capricorn

 

Astăzi, ai parte de surprize plăcute: faci o plimbare, mergi într-o vizită, te vezi cu un prieten, ieși la masă cu cineva din familie. Ai nevoie să evadezi din rutina de zi cu zi, pentru că altfel simți că nu mai poți merge mai departe.

 

Vărsător


Registrul astral de astăzi vine cu preocupări pentru casă și gospodărie, dar și pentru relațiile cu cineva din familie cu care au tot fost discuții aprinse, tensiuni și conflicte. S-ar putea să-ți faci griji în privința unui bun imobiliar, privind patrimoniul, o mutare sau o tranzacție imobiliară.

 

Pești

 

Veștile care vin, astăzi, spre tine, te vor pune pe gânduri și s-ar putea să cântărești din nou o situație, să te răzgândești cu privire la un plan personal de viață sau o direcție profesională. În relația cu partenerul de cuplu intervine cineva din familie, care s-ar putea să amplifice unele nemulțumiri.

 

 

related posts

Modifică setările cookies