Horoscopul zilnic 4 august 2019: Balanțele sunt confuze, vezi ce se întamplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 4 august 2019:


Berbec

Berbecii vor avea nevoie astăzi de foarte multă susținere din partea celor dragi. Astfel, cu sprijinul lor vei putea lua mult mai ușor anumite decizii importante. Încearcă să nu te folosești de minciuni atunci când îți exprimi ideile sau sentimentele. Seara este posibil să primești musafiri sau să mergi într-o mică călătorie cu prietenii dragi.

Taur

Taurii vor întâlni persoane noi, în compania cărora își vor petrece o mare parte din zi. Acestă prietenie îți poate aduce și niște beneficii pe plan profesional. Nu este exclus să faci o călătorie cu anumite persoane dintre trecut cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. Ar fi de preferat să te ții la distantă de alcool. Ziua de astăzi este dedicată relaxării.

Gemeni

Gemenii vor fi astăzi mult mai rezervați. Ar fi de preferat să nu te lauzi cu o reușită inexistentă și ai grijă pe cine alegi să păcălești. Încearcă să fii sinceră și să dai dovadă de răbdare, mai ales cu cei dragi. Nu te aventura într-un nou proiect doar pentru că acesta pare foarte profitabil. Seara ți-o vei petrece într-o atmosferă relaxantă, având conversații profunde la un pahar de ceai sau cafea.

Rac

Racii vor primi multă atenție din partea persoanelor de sex opus. Dacă ești singură, îți poți întâlni bărbatul visurilor tale. Dacă ești într-o relație arătă-i partenerului că ții la fel de mult la el ca la început. În acest caz nu uita să-l surprinzi cu spontaneitatea ta. Astăzi te vei detașa de toate lucrurile materiale și te vei focusa asupra lucrurilor care te inspiră și te fac fericită.

Leu

Leii își vor examina cu atenție cei mai buni prieteni. Dacă observi că nu primești în schimb ce oferi, atunci detașează-te de acele persoane și caută altă companie care să aibă asupra ta o influență pozitivă. Pe lângă prietenii pe care nu-i mai vrei în preajma ta, ar fi bine să renunți și la hainele vechi sau la obiectele din casă care nu-ți mai plac. Astăzi nu este ideal să îți exprimi sentimentele față de persoana îndrăgită. Alege mai bine să te relaxezi și să-ți încarci bateriile.

Fecioară

Fecioarele vor da dovadă de creativitate și vor găsi noi modalități de a-și mări veniturile. Dacă vrei să-ți deschizi propria afacere, nu uita să te consulți cu un specialist mai întâi. În ceea ce privește planul sentimental, lasă-te ghidată de instinct. Încearcă să vorbești din suflet atunci când cineva are nevoie de suportul și atenția ta.

Balanță

Balanțele vor simți un sentiment de confuzie referitor la sentimentele lor. Este posibil să primești vizite din partea unui prieten bun sau din partea unui fost iubit. Ar fi de preferat să nu faci achiziții astăzi, mai ales lucruri de care nu ai nevoie. Seara este momentul oportun pentru a lucra la starea ta emoțională, ajutându-te și de exercițiile fizice.

Scorpion

Scorpionii îți vor petrece ziua de astăzi relaxându-se în preajma familiei sau a prietenilor apropiați. Dacă îți propui să ieși în seara asta în oraș, nu încerca să partici la diverse concursuri. Șansele de a câștiga sunt extrem de reduse. Dedică-ți ziua relaxării și încearcă diverse lucruri pe care nu le-ai mai făcut în trecut, cum ar fi baschetul.

Săgetător

Pentri Săgetători ziua va decurge foarte bine, mai ales că nu vor întâmpina probleme. Există șansa să ai parte de surprize plăcute din parte membrilor familiei. Folosește-te de această stare de bine pentru a face ceva important în viața celor dragi. Dacă ești într-o relație, astăzi este momentul ideal pentru o cină romantică.

Capricorn

Pentru Capricorni există riscul ca aceștia să piardă un lucru foarte valoros pentru ei. Fie ca această pieredere este reprezentată de un obiect sau de o persoană, gândește-te că toate lucrurile se petrec cu un motiv. Ziua de astăzi trebuie folosită pentru a atrage cât mai multă energie pozitivă în jurul tău. Ar fi de preferat să nu te suprasoliciți emoțional și să nu petreci mult timp la soare.

Vărsător

Vărsătorii vor primi astăzi foarte multe vești noi. Unele dintre ele vor avea legătură cu familia, iar altele ar putea să nască anumite îngrijorări. Profită de ziua de astăzi și canalizeză-ți energia asupra anumitor proiecte de la muncă sau încearcă lucruri noi. Seara ți-o vei petrece în compania celor dragi.

Pești

Peștii se vor lăsa ghidați astăzi de pasiunile lor artistice. Dacă te vei concentra asupra ideilor tale, la sfârșitul zilei te vei simți foarte mândră de realizările tale. Există șansa ca latura ta creativă să te ajute în crearea unor noi relații de prietenie. Dacă însă nu rezonezi cu arta, găsește cât mai multe idei pentru a-ți mări veniturile.

related posts

Modifică setările cookies