Horoscopul zilnic 4 decembrie 2019. Racii au parte de încurcături, ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 4 decembrie 2019.


Berbec

Nu prea ești în apele tale astăzi și ai impresia că știi ce va urma pas cu pas. Evenimentele ce vor avea loc, îți vor întări convingerea să te încrezi în instinctele tale și mai ales în intuiție, pentru că nu puține vor fi momentele în care vei știi ce urmează să se întâmple.

Taur

Configurația astrală de astăzi poate să te facă să fii prea credulă în relația cu unele persoane cu care lucrezi. Posibil să existe momente peste zi în care să ai intenții bune, dar cei cu care vii în contact să vrea să te înșele. Ai mare grijă că nu toată lumea îți vrea binele!

Gemeni

Configurația zilei de astăzi te îndeamnă să te preocupi îndeosebi de carieră. Dacă ești nemulțumită de actualul loc de muncă și primești vreo ofertă, la recomandarea unui cunoscut, ai grijă și verifică înainte condițiile!

Rac

Configurația astrală de astăzi, cu Luna în Pești, în sectorul care indică înțelepciunea și sistemul de valori după care mergi în viață te poate face să te înșeli asupra unor lucruri/ipostaze și a drumului pe care l-ai ales în sfera profesională. Mare grijă dacă pleci la drum, într-o delegație, deplasare sau călătorie de agreement, pentru că pot avea loc încurcături!

Leu

Ai grijă astăzi daca ești tentată să faci vreo investiție financiară! Și mai ales nu folosi banii pe care îi deții în comun cu partenerul sau partenerii de afaceri, pentru că există neșansa să pierzi o parte din bani!

Fecioară

Configurația astrală de astăzi, când Luna îți traversează casa cuplului, te invită să petreci clipe romantice cu partenerul, să fii mai înțelegătoare și să rezonați în toate planurile. Atenție însă în planul profesional, unde există riscul să fii înselată de către un partener, care nu respectă termenii unui contract.

Balanță

Conjunctura astrală de astăzi anunță o zi destul de solicitantă la locul de muncă. Dacă vei fi pusă față în față cu un coleg, care îți sabotează munca, este posibil să fii nevoită să demonstrezi cu dovezi că tu îți îndeplinești sarcinile.

Scorpion

Configurația astrală de astăzi este potrivită pentru a petrece timpul cu persoana iubită, cu copiii sau în activități în care să-ți pui în valoare creativitatea. Dacă ești singură și primești o invitație în oraș, nu rata ocazia!

Săgetător

Preocupările tale principale de astăzi sunt familia, casa, chestiunile gospodărești și poate, pe seară, o vizită la părinți. Ai nevoie uneori de timp petrecut în tihnă cu cei dragi pentru a-ți încărca bateriile.

Capricorn

Astăzi ești mult mai comunicativă decât de obicei, poate și pentru faptul că Luna îți tranzitează sectorul comunicării, exprimării ideilor și informațiilor. Dacă trebuie să faci o deplasare pentru a semna un contract, ar fi bine să citești cu atenție de la cap la coadă, să nu te trezești mai târziu că ceva nu este în regulă.

Vărsător

Preocupările tale principale de astăzi sunt de natură financiară: încasezi bani, faci liste de cumpărături, achiți utilități și unele plăți le amâni. Ar fi bine să te gândești de două ori înainte, pentru că există și posibilitatea să iei decizii nu tocmai bune. Încearcă și caută să-ți suplimentezi veniturile!

Pești

Cu Luna în zodia ta natală te vei simți bine astăzi, mai ales că în configurația astrală intră și guvernatorul tău. Colaborezi foarte bine cu unul dintre prieteni/cunoscuți cu care vrei să începi un proiect. 

Vezi și: Rețetă Creveți cu usturoi și șuncă


related posts