Horoscopul zilnic 4 decembrie 2020. Racii au probleme cu partenerul de cuplu, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 4 decembrie 2020.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Contextul astral de astăzi îți aduce confruntări cu unii dintre membrii familiei, deoarece nu găsești un echilibru între viața de familie și sfera profesională. Spre seară, ai nevoie doar de un impuls, pentru a face lucrurile să meargă în direcția dorită de tine în planul sentimental.

 

Taur

 

În prima parte a zilei, nu sunt recomandate întâlniri și negocieri, pentru că ai parte de tot felul de situații dificile. Oportunitățile din planul financiar vin în partea a doua a zilei, când contextul astral favorizează negocierea unui preț pentru un imobil, fie că îl vinzi, cumperi sau închiriezi. Mai mult de atât, primești o sumă de bani de la familie.

 

Gemeni

 

Socotelile din planul financiar se dau peste cap, astăzi, din cauza unor evenimente neașteptate. Cum nu duci lipsă de idei, vei găsi repede soluții. În partea a doua a zilei, când Luna ajunge în zodia Leu, respectiv în casa comunicării și a deplasărilor, posibil să fii mai activă pe rețelele de socializare, să-ți cauți prietenii și să mergi la shopping.

 

Rac

 

Stai departe astăzi de dispute cu partenerul de cuplu pentru că este posibil să iasă scântei din orice cuvânt pe care îl vei rosti! În planul profesional, pot să apară oportunități de a te implica într-un proiect mai amplu, începând din luna ianuarie.

 

Leu

 

Provocările din planul profesional nu vor lipsi astăzi, așa că ar fi bine să te înarmezi cu răbdare și calm, pentru a nu-ți afecta randamentul. În partea a doua a zilei, Luna ajunge în semnul nașterii tale, așa că după un început în forță, care te va lăsa fără energie, decizi să te ocupi și de tine.

 

Fecioară

 

Poate un dialog cu o prietenă nu te va ajuta pe deplin să găsești răspunsuri la frământările tale din sfera sentimentală, însă măcar te mai liniștești. Dacă ești părinte, este posibil să apară niște dispute cu copiii. În partea a doua a zilei, îți oferi ajutorul unuia dintre părinți, privind chestiunile gospodărești.

 

Balanță

 

Contextul astral de astăzi îți aduce, din nou, situații complicate în sfera profesională, însă ești inspirată să ceri părerea unui apropiat, legat de cum să procedezi într-o anumite situație, care implică confruntarea cu unul dintre șefi.

 

Scorpion

 

Contextul astral de astăzi activează axa cunoașterii, a informației, a studiilor, a comunicării și acumulării de cunoștințe. Ești interesată să începi niște cursuri de dezvoltare personală, pentru a-ți ocupa timpul, pe care în mod normal, îl petreceai cu prietenii în sfera socială.

 

Săgetător

 

Posibil, astăzi, să faci niște deplasări la unele instituții publice, pentru a rezolva chestiuni administrative sau pentru a pune în ordine unele documente. În planul relațional, se anunță o după-amiază plăcută alături de partenerul de viață, cu care vei avea dialoguri legate de planurile voastre impreună. Pe seară, este posibil să primești vești de la prietenii/rudele din străinătate. 

 

Capricorn

 

Cu Luna în sectorul relațiilor, în prima jumătate de zi, este posibil să ai parte de confruntări cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care desfășori activități la serviciu. Vei fi mai irascibilă și foarte sensibilă, atunci când se abordează subiecte, care au legătură cu activitatea ta profesională. Posibil pe seară să primești o sumă de bani.

 

Vărsător

 

Prima parte a zilei se anunță dificilă și cu multe provocări la serviciu. Posibil unele probleme din trecut să apară astăzi și să fii nevoită să inițiezi un dialog cu șefii, pentru a pune în ordine o procedură. Lucrurile se mai liniștesc din partea a doua a zilei, când Luna ajunge în sectorul relațiilor și ești interesată să găsești parteneri pentru un viitor proiect.

 

Pești

 

Dacă în prima parte a zilei te confrunți cu tot felul de probleme în sfera sentimentală sau dacă ești părinte, în ce privește relația cu copiii, registrul astral se schimbă în a doua parte și vei avea randament ridicat la serviciu și dorință de afirmare. Pe seară, poți primi o ofertă de job, cu o salarizare mai bună și mai multe beneficii.

Share în bucate - Plăcinte ardelenești

related posts

Modifică setările cookies