Horoscopul zilnic 4 noiembrie 2019. Balanțele au parte de pasiune intensă, ce se întâmplă cu Săgetătorii


Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru astăzi și citește horoscopul zilei de luni, 4 noiembrie 2019.


Berbec

Chiar dacă nu crezi în puterea astrelor, astăzi se întrevede o oportunitate financiară. Colaborezi în mod miraculos cu aspectele și pui la cale un proiect cu unul dintre prieteni sau cu o persoană pe care abia ai cunoscut-o și cu care s-a legat o frumoasă prietenie.

Taur

O răsturnare de situație în conducerea departamentului în care lucrezi poate să apară astăzi. Posibil să afli că ți se schimbă șeful sau se reorganizează departamentul. Oricare ar fi situația, se anunță o zi cu surprize la tot pasul în sfera profesională.

Gemeni

Primești vești din străinătate care te pun pe gânduri. Te caută o persoană cu care nu ai mai discutat de mult, ești surprinsă, dar cooperantă și-ți dă motivație pentru tot restul zilei, poate și a săptămânii și încredere că poate reiei o poveste de dragoste mai veche.

Rac

Se anunță o zi în care ești plină de pasiune, iar partenerul va fi în culmea fericirii. Deși ai foarte multe de făcut la locul de muncă, gândul îți este numai la cina romantică cu care vrei să îți impresionezi partenerul.

Leu

La locul de muncă se întrevăd schimbări. Se reorganizează totul și este posibil să nu fii atât de încântată de aceste modificări. Posibil să ai niște schimburi de replici mai dure cu șefii. Spre seară este posibil să intri în conflict și cu unul dintre părinți.

Fecioară

Este posibil să îți lipsească energia și să reușești cu greu să-ți îndeplinești sarcinile de la locul de muncă, mai ales că simți că îți dă târcoale și o răceală. Surpriza zilei va fi un anunț făcut de către șef că plecați într-un team building.

Balanță

Configurația astrală de astăzi este favorabila relațiilor sentimentale, unde poți să ai parte de o surpriză. Pasiunea este la cote înalte și ziua se termină cu o cină romantică, într-un cadru intim. Dacă ai avut neințelegeri cu partenerul în ultimele zile, acum este momentul să vă împăcați.

Scorpion

Deși în prima parte a zilei ai de făcut niște deplasări pentru a rezolva o chestiune administrativă a locuinței, ziua se anunță destul de aglomerată în sectorul profesional, unde poți să ai parte de o surpriză din partea șefilor.

Săgetător

Astăzi comunici foarte ușor și te faci remarcată în cadrul sedințelor și întâlnirilor cu partenerii cu care colaborezi. Totodată, ai și dorintă de aventura și flirtezi cu un coleg nou pe care l-ai remarcat. Fii pe faza că s-ar putea să te invite la o cafea!

Capricorn

Astăzi se anunță o zi favorabilă negocierilor financiare. Dacă de curând ai primit un buget, acum trebuie să înveți să îl și folosești rațional. Colegii stau liniștiți că la organizare nu te întrece nimeni. Seara ai parte de o surpriză din partea partenerului.

Vărsător

De cum ajungi la serviciu iesi în evidență. Configurația astrală anunță o zi favorabilă noilor proiecte. Socializezi mai mult, îți programezi întâlniri cu oameni noi, legi prietenii și te preocupă viitorul tău profesional.

Pești

Astăzi stai mai mult izolată. Posibil să fi realizat că ai ajuns la un punct de cotitură în viața ta, să fii nevoită să îți faci un bilanț și să îmbrățișezi schimbarea. Chiar dacă trebuie să iei o decizie în planul sentimental, nu te lasa influențată de prieteni și de membrii familiei.

Vezi și: Rețetă creveți cu usturoi și șuncă

related posts

Modifică setările cookies