Horoscopul zilnic 4 septembrie 2019. Capricornii sunt forțați să iasă din zona lor de confort, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 4 septembrie 2019.


Berbec

Berbecii sunt gata să facă schimbări și să încerce cât mai multe lucruri noi. Dacă în ultima perioadă te-ai simțit singură, ar fi de preferat să ieși din această stare. Sună-ți prietenii și propune-le să petreceți timpul împreună. Dacă un bărbat misterios încearcă să flirteze, nu-ți face mii de scenarii, ci dă-i șansa să te cunoască.

Taur

Pentru Tauri ziua de astăzi este dedicată experimentelor. Este ok să te lași ghidată de imaginație și să încerci lucruri noi, atâta timp cât ce faci este legal. Ar fi de preferat să iei lucrurile pe rând, nu să le suprapui. Latura creativă o poți exploata și în relația cu partenerul.

Gemeni

Gemenii se vor răsfăța astăzi. A trecut ceva timp de când nu ți-ai satisfăcut capriciile, așa că acum vrei să recuperezi. În acest caz, sparge pușculița și bucură-te de ce a mai rămas din vacanță. Pentru că prietenii sunt cea mai bună companie, apelează la ei atunci când vrei să te distrezi. Bucură-te de moment și nu te mai gândi la ziua de mâine.

Rac

Racii se vor simți un pic debusolați și pierduți. Ai avut o perioadă solicitantă și acum se văd efectele. Dacă simți că ai nevoie de o perioadă de odihnă, atunci detașează-te de tot și relaxează-te. Vorbește cu persoanele în care ai încredere, pentru a te descărca de emoțiile negative acumulate. 

Leu

Leii vor emana energie pozitivă prin toți porii. Lucrurile vor decurge excat cum ai plănuit, de la început până la sfărșit. Folosește-te de circumstanțele favorabile pentru a obține cât mai multe beneficii, în special pe plan profesional. Ziua de astăzi este ideală pentru a face reamenajări prin casă sau pentru reînoirea garderobei.

Fecioară

Fecioarele vor face planuri pentru viitor. La început vei privi cu teamă și scepticism necunoscutul.  Încearcă să privești lucrurile dintr-o perspectivă cât mai pozitivă și o să vezi cum o să atragi numai lucruri bune în viața ta. Poți cere sfaturi prietenilor sau familiei atunci când  simți că te depășește situația.

Balanță

Balanțele vor trece astăzi prinr-un amalgam de stări, de la nostalgie la bucurie. Ar fi de preferat să ieși din transa melancoliei și să te focusezi pe lucrurile ce se petrec în jurul tău acum, în prezent. Spre seară vei simți nevoia să ieși în oraș și să relaționezi cu cât mai multe persoane. Bucură-te de fiecare moment și dă-ți șansa să cunoști cât mai multe persoane.

Scorpion

Scorpionii vor avea probleme de comunicare. Dacă simți că nu te faci înțeleasă sau nu poți descrie în cuvinte ceea ce vrei să transmiți, poți apela la alte forme de exprimare. În acest caz te poți folosi de scris, de desenat sau alt mjloc artistic. Amintește-ți că uneori cel mai bun sfat vine din interior, așa că fă o retrospectivă asupra emoțiilor tale și găsește singură soluția.

Săgetător

Săgetătorii își vor repara astăzi greșelile din trecut, fie că acestea sunt mici sau mari. Chiar dacă la început vei simți că este greu de realizat, nu te motiva și continua să faci ceea ce este corect. Nu se întrevăd foarte multe schimbări pe plan financiar. Seara ți-o vei petrece alături de cei dragi sau de prieteni.

Capricorn

Capricornii vor ieși din zona de confort. Fie că vei schimba localul în care dimineața iei micul dejun sau că vei renunța la anumite vicii, vei face anumite schimbări astăzi. Dacă ești singură, există șansă să îți întâlnești alesul, iar acesta poate fi o persoană chiar din anturajul tău.

Vărsător

Vărsătorii se vor lăsa ghidați de intuiție atunci când vor lua o decizie. Cu toate acestea, ascultă și de sfatul prietenilor sau a colegilor, pentru că vei avea foarte multe de câștigat, mai ales la muncă. Acum este șansa ta să faci o impresie cât mai bună superiorilor tăi, așa că pune-ți în aplicare ideile creative.

Pești

Peștii vor lua o pauză de la tot ce se petrec în jurul lor. În ultimul timp te-ai suprasolicitat și acum ai nevoie de odihnă. Ar fi de preferat să ții cont de sănătatea ta psihică. Stai în preajma copiilor sau animalelor de companiei, pentru a te încărca cu energie pozitivă. 

Vezi și: Pui balsamic caramelizat - rețeta

related posts

Modifică setările cookies