Horoscopul zilnic 5 aprilie 2022. Racii s-ar putea îndrăgosti de cineva într-o călătorie, ce se întâmplă cu Leii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 5 aprilie 2022.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, pe sectorul subconștientului și frământărilor interioare, trecutului și introspecției. Așadar, până pe 2 mai, când Venus va intra în zodia Berbec, s-ar putea să stai mai izolată, pentru a te reechilibra, să ai niște reflecții privind direcția în relație.

 

Taur

 

Evenimentul astral important de astăzi este intrarea lui Venus, guvernatoarea ta, în zodia Pești, în sectorul vieții sociale, a relațiilor de prietenie, planurilor și proiectelor pe termen lung. Până pe 2 mai vei avea ajutor de la/prin intermediul prietenilor și succes într-un proiect personal. Totodată, planurile de viitor pot să capete contur.

 

Gemeni

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în sectorul carierei și aspirațiilor profesionale. Până pe 2 mai, se crează un context favorabil pentru afirmare, recunoașterea meritelor de către șefi, obținerea unui post mai bine plătit, a unei funcții.

 

Rac

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în sectorul principiilor, idealurilor, educației superioare, străinătății, călătoriilor. Până pe 2 mai, micul benefic va opera favorabil în aceste domenii. Dacă ești singură și pleci într-o călătorie, te-ai putea îndrăgosti de cineva de la drum.

 

Leu


Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în sectorul intereselor financiare, a resurselor pe care le deții împreună cu partenerul. Până pe 2 mai s-ar putea să rezolvi un context financiar în beneficiul tău.

 

Fecioară

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în sectorul relațiilor, căsătoriei, parteneriatelor profesionale. Așadar, până pe 2 mai sunt șanse să intri într-o relație, dacă ești singură, sau să stabilești niște parteneriate profitabile din punct de vedere profesional. Dacă faci parte dintr-un cuplu mai vechi, care a avut probleme, acum se pot rezolva.

 

Balanță

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în sectorul muncii și sănătății. Până pe 2 mai, există șansa să-ți găsești loc de muncă, dacă ești în căutarea unuia, se pot îmbunătăți condițiile actuale la locul de muncă, dar și starea sănătății.

 

Scorpion

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în sectorul sentimental, al vieții afective. Așadar, până pe 2 mai, s-ar putea să ai parte de niște trăiri și emoții cu totul speciale, te poți îndrăgosti sau reîndrăgosti de partener și te bucuri de toate plăcerile vieții.


Săgetător


Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în sectorul vieții de familie, locuinței, patrimoniului, relațiilor cu părinții. Până pe 2 mai, micul benefic aduce armonie în familie și rezolvarea unor chestiuni locative.

 

Capricorn

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în sectorul comunicării, gândirii, opiniilor, acumulării informației, deplasărilor. Așadar, până pe 2 mai există oportunități de a te remarca prin cunoștințele dobândite, să faci impresie bună la un interviu, la prezentarea unei lucrări, într-o ședintă unde prezinți un proiect.


Vărsător

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, prin sectorul financiar, a banilor pe care îi obții din muncă. Așadar, până pe 2 mai există posibilitatea să apară oportunități financiare, să-ți valorifici un talent. Pot intra mai mulți bani în conturile tale și la fel de mult poți și cheltui.

 

Pești

 

Evenimentul astral de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia Pești, în casa personalității. Așadar, valorifică șansele, care apar până pe 2 mai, pe care ți le aduce micul benefic, pentru că este un moment favorabil pentru a face schimbări în bine în viața ta!

 

related posts

Modifică setările cookies