Horoscopul zilnic 5 august 2019. Săgetătorii își vor întâlni sufletul pereche, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 5 august 2019:


Berbec

Berbecii vor pierde astăzi susținerea unor persoane foarte importante pentru ei, ceea se va atrage după sine anumite piedici în carieră. Ar fi de preferat să nu te demotivezi, ci să rămăi la fel de determinată ca înainte. Este posibil ca o persoană foarte dragă ție să aibă nevoie de sfatul tău, așa că nu ezita să îți arăți suportul.

Taur

Ziua de astăzi pentru Tauri va fi destul de montonă. Ar fi de preferat să nu conduci foarte mult timp. Apelează, mai degrabă, la un taxi sau un alt mijloc de transport. Dacă vezi că ai omis vreo sarcină la muncă, nu o lăsa pe o altă zi, ci finalizez-o astăzi. Seara ar fi indicat să te detașezi de tot ce înseamnă distrageri și să te relaxezi.

Gemeni

Gemenii vor descoperi astăzi un secret legat de familie. S-ar putea ca această descoperire să producă anumite schimbări în viața ta. Există șansa să apară conflicte între tine și colegi și de aceea ar fi mai bine ca unele idei să le păstrezi pentru tine. Dacă simți anumite tensiuni ce te indispun, canalizează-ți energia asupra lucrurilor mici ce te fac fericită.

Rac

Racii vor medita asupra unor perspective profesionale și profesionale. Ziua de astăzi este ideală pentru călătorit. Dacă te hotărăști să pleci în vacanță nu uita să-ți faci un plan detaliat cu privire la lucrurile pe care vrei să le vizitezi. Ar fi de preferat să nu intri foarte mult în contact cu persoanele noi pe care le întâlnești pe internet.

Leu

Leii vor avea o atitudine autoritară, declarându-se, singuri, șefi peste tot. Această siguranță vine din faptul că astăzi vei avea foarte multe idei creative. Cu toate acestea, tratează-ți subordonații cu respect și respectă-le punctul de vedere. Există riscul să pierzi anumite obiecte de valoare sau să faci o achiziție nefolositoare.

Fecioară

Fecioarele vor fi coplesite de dubii, iar acest lucru va crea o stare de confuzie. Aceste îndoieli pot fi rezultatul unui divorț, unei despărțiri sau unei pierderi suferite. Trage o gură de aer și analizează cu atențile lucrurile care ar trebui să te îngrijoreze și care nu. Seara focusează-te asupra sănătății, iar în acest fel odihnește-te suficient.

Balanță

Balanțele vor apela la șarmul lor pentru a rezolva anumite probleme personale și profesionale. Încearcă să adopți o atitudine cât mai pozitivă, iar în acest caz stai în preajma persoanelor ce transmit această energie. Evită stresul și conflictele cu membrii familiei.

Scorpion

Scorpionii se vor simți răniți de afirmațiile venite din partea șefului sau ale partenerilor. Nu încerca să îți iei revanșa, pentru că vor apărea consecințele. Dacă, totuși, simți că te copleșește sentimentul de răzbunare, focusează-te pe anumite sarcini și dă tot ce ai mai bun pentru a obține cele mai bune rezultate.

Săgetător

Săgetătorii ar trebui să se detașeze de tot ce înseamnă rețele de socializare. Concentrează-te asupra obiectivelor profesionale și personale. Vei da dovadă de foarte multă creativitate, așa că găsește un mod de a te pune în valoare. Dacă îți dorești o relație, întreaptă-ți atenția asupra persoanelor apropiate, pentru că acolo îți vei găsi sufletul pereche.

Capricorn

Capricornii vor încerca să scape de starea proastă pe care o au. Aceasta poate genera anumite conflicte cu membrii familiei sau cu partenerul, așa că ai grijă la modul în care gestionezi situația. Pentru a evita astfel de evenimente, canalizează-ți atenția asupra sarcinilor pe care le ai de îndeplinit.

Vărsător

Vărsătorii vor fi copleșiți de un sentiment de pozitivitate, ce le va spori productivitatea. Totuși nu te extenua și nu face abuz de autoritate cu cei din jurul tău. Nu uita să le transmiți și celor din jurul tău bunătate și înțelegere, mai ales dacă aceștia au nevoie de sprijinul tau.

Pești

Peștii vor fi foarte rezervați astăzi și își vor canaliza energia asupra artei și a creației. Ar fi de preferat ca la muncă să nu încerci să acaparezi atenția tuturor, pentru că există riscul ca lucrurile să nu iasă așa cum ți-ai propus. Destinul îți poate aduce în cale o persoană specială.

related posts

Modifică setările cookies