Horoscopul zilnic 15 ianuarie 2020. Balanțele sunt dezamăgite de colegii de serviciu, vezi ce se întâmplă cu Racii


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 15 ianuarie 2020.


Berbec

Deși contextul astral de astăzi anunță o zi destul de aglomerată la locul de muncă, gândul îți stă la o persoană cu care ai reluat de curând legătura și care a însemnat ceva în viața ta. Cum ești o fire care face ce-i spune primul impuls, vei lua imediat hotărârea să continui relația.

 

Taur

Spre surprinderea ta, astăzi te întelegi bine cu șefii și cădeți de acord împreună asupra unor chestiuni apărute și care necesită rezolvare imediată. O idee de proiect capătă contur și ai acordul șefilor pentru a o implementa.
 

Gemeni

Contextul astral de astăzi te ajută în demersurile tale în legătură cu o instituție sau te interesezi de termenii unui contract de credit. În a doua parte a zilei îți vine o idee genială, cum să faci rost de o sumă de bani.
 

Rac

Astăzi sunt susținute comunicarea cu partenerul de viață, dar și negocierile pentru încheierea unor parteneriate sau contracte, în urma cărora să obții beneficii financiare. Atenție că pe seară poți deveni excesiv de critică și să nu reușească nimeni să-ți intre în voie.
 

Leu

Contextul astral de astăzi te face să te duci la șefi să ceri o mărire salarială sau platirea orelor suplimentare. Nu mai ești dispusă să muncești peste program fără să obții și tu un beneficiu. Atmosfera din cuplu este puțin încordată din cauza unor neînțelegeri cu banii.


Fecioară

Înițiezi astăzi dialoguri deschise cu persoana iubită sau cu partenerul despre petrecerea timpului împreună. Stabiliți că este importantă viața personală. Dacă sunteți părinți, realizați că timpul petrecut cu copilul este mai important decât ascensiunea în carieră.
 
 

Balanță

Ești tot mai dezamăgită de anturajul de la serviciu. Deși ai susținerea familiei și reușești să te implici și într-o colaborare extra serviciu, nu ai curajul să faci schimbarea pe care ți-o dorești. Ai răbdare, că lucrurile se vor aranja, cum nici nu gândești.


Scorpion

Astăzi ești foarte prinsă să termini un proiect sau o lucrare pe care trebuie să o predai. Dacă pe seară mergi la o întâlnire cu prietenii, poți să cunoști persoane de care să te simți atrasă pentru că aveți în comun preocupări intelectuale. Cauți pe cineva cu care să ai, în primul rând, compatibilitate mentală.

 

Săgetător

Dacă ești deschisă schimbării în sectorul profesional, cineva din familie sau unul dintre prieteni îți oferă astăzi un pont legat de un job. Cariera îți ocupă cel mai mult din timp, iar șefii sunt dificili și oricât de mult ai face, tot se așteaptă la mai mult de la tine.
 

Capricorn

Astăzi ți se recunosc meritele si valoarea și poți începe un proiect personal de suflet. Totodată, preocupările se îndreaptă și spre studii, te gândești să te înscrii la un curs, la niște seminarii, care îți vor șlefui abilitățile.

 

Vărsător

În prima parte a zilei ești preocupată să rezolvi niște chestiuni financiare. La birou reușești cu greu să faci tot ce ți-ai propus pentru că te simți fără energie. Pe seară primești vești din străinătate de la rude. În cuplu pot să apară probleme de comunicare, care se rezolvă până se încheie ziua.

 

Pești

Contextul astral de astăzi ți-a pregătit o zi în care dorințele ți se îndeplinesc. De dimineață vei fi în centrul atenției prin prezentarea unei lucrări sau a unui proiect la care ai lucrat câteva luni. Ești mândră de ceea ce ai realizat, obții aprecierea colegilor și a șefilor, iar partenerii de afaceri sau asociații vin cu o nouă propunere. 

related posts