Horoscop zilnic 5 iulie 2019. Peștii experimentează o poveste de dragoste spontană, ce se întâmplă cu Racii


Află ce prezic astrele pentru ziua de vineri, 5 iulie 2019. 


Berbec

Astăzi, este recomandat să eviți mulțimile de oameni, din motive de siguranță și sănătate. Dacă este posibil, petrece-ți ziua în casă, făcând ceea ce-ți place. Dacă lucrezi cu cifre, ai nevoie de supervizarea cuiva apropiat.

Taur

După ce îți rezolvi problemele urgente, poți petrece restul zilei într-o atmosferă relaxată. S-ar putea să primești o veste legată de partenerul tău de viață și de viitorul acestuia. Seara vine cu o atmosferă extrem de romantică.

Gemeni

Este recomandat ca astăzi să-ți asculți intuiția. Dacă ai sentimentul că trebuie să stai acasă și această opțiune este valabilă, ar trebui să o iei în considerare. Dacă simți că trebuie să ieși, nu ezita să o faci. Intuiție te va conduce acolo unde trebuie să fii. 

Rac

Astăzi, este o zi eficientă din toate punctele de vedere. Vei exercita un farmec inexplicabil asupra celor din jur și este momentul potrivit, dacă ești în căutarea dragostei, să-ți găsești persoana potrivită pentru tine. De asemenea, drumul către faimă este deschis.

Leu

Astăzi, planurile tale ar putea să fie date peste cap de un eveniment neașteptat, care ar putea avea de-a face cu un accident casnic. Nu este momentul potrivit pentru schimbări de look drastice, iar dacă te întâlnești cu persoana iubită, nu o plictisi cu detalii din viața ta privată. 

Fecioară

Astăzi, din greșeală, ai putea să divulgi secretele cuiva care îți este apropiat. Acest lucru se poate evita dacă îți cumpănești fiecare cuvânt pe care-l rostești. De asemenea, nu exagera cu cheltuielile în cazul în care mergi la o sesiune de shopping.

Balanță

Astăzi, vei putea să îți faci prieteni noi. În plus, există șanse mari ca printre noile cunoștințe să se afle o persoană de care să te îndrăgostești până peste cap. Dacă ești într-o relație, ar trebui să fii atentă la genul acesta de tentații. 

Scorpion

S-ar putea ca astăzi să ai parte de câteva surprize neplăcute. Experiențele negative pot avea legătură cu afacerile sau cu locul de muncă. Atenție însă, nimic grav nu se va întâmpla, iar spre seară, lucrurile se vor liniști.

Săgetător

Astăzi, respectă planurile pe care ți le-ai făcut deja. Ai încredere în tine și evită gândurile negative și totul va decurge bine și frumos. Spre seară, vei găsi timp pentru o idilă. Dacă ești deja într-o relație, scoate-ți partenerul la o întâlnire.

Capricorn

Dacă nu ești atentă, s-ar putea să intri într-o dispută cu o persoană mai rigidă în comportament. Dacă ai nevoie să ceri un sfat, ai grijă să-l primești de la o persoană în care ai încredere. 

Vărsător

Astăzi, sunt șanse mari să ai succes în domeniul carierei. Spre seară, dacă simți că nu dispui de suficientă energie, poate este bine să refuzi o invitație la o petrecere, într-un loc aglomerat și zgomotos, pentru a-ți proteja sănătatea.  

Pești

S-ar putea ca astăzi să ai unele frustrări legate de o persoană care îți este apropiată. Compensațiile pentru toate experiențele mai puțin plăcute pe care s-ar putea să le ai în această zi vor veni sub forma unei surprize - o poveste de dragoste spontană. 

Vezi și: Profil de celebritate - Kit Harrington
related posts