Horoscopul zilnic 5 noiembrie 2019. Scorpionii pun capăt relației sentimentale, ce se întâmplă cu Racii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 5 noiembrie 2019.


Horoscopul realizat de Laura Ianculescu

Berbec

Se anunță o zi încărcată în planul sentimental. Deși ești mulțumită de evoluția în planul amoros, câteodată ai niște accese de orgoliu sau de furie, pe care partenerul tău nu va trece cu vederea de data aceasta. Ar fi bine să încerci să îți controlezi emoțiile și să nu mai cari acasa după tine problemele de la birou.

Taur

Dacă ești chemată să fii înștiințată că vei mai prelua un proiect, surpriza va fi că vei fi și remunerată pentru acest job nou. Ai o legătură de prietenie cu șeful tău și acesta a făcut tot posibilul să obțină un bonus pentru tine.

Gemeni

Astăzi ai o stare mai puțin bună, fizică și psihică, iar la locul de muncă îți îndeplinești sarcinile cu greu. Proiectul pe care șefii ți l-au dat să te ocupi îți ocupa cel mai mult din timp și vrei să iasă totul perfect.

Rac

Din cauza împărțirii inegale a treburilor casnice, astăzi pot să existe tot felul de dispute cu partenerul. Îți sare țandăra din orice nimic și mai mult de atât, ești nemulțumită de faptul că tu aduci mai mulți bani în casă, dar nu iei în calcul că cele mai multe cheltuieli tu le faci.

Leu

Cu cele trei planete personale poziționate pe sectorul viață de familie și locuintă, ești decisă să schimbi ceva: ori casa, ori treburile casei să le organizezi altfel. Partenerul va fi de acord cu orice hotărâre vei lua, numai să fii mulțumită.

Fecioară

Posibil să iei decizii profesionale care implică o chestiune de conștiintă. În planul profesional pot să apară tot felul de situații imprevizibile. Spre finalul zilei participi la proiecte de grup și poți regândi un proiect profesional.

Balanță

Astăzi poți să primești un premiu dacă participi la un concurs sau la o competiție. Configurația astrală te îndeamnă să nu iei decizii privind o speculație financiară. Este o zi bună pentru a-ți exprima creativitatea.

Scorpion

Astăzi se anunță o zi decisivă în planul sentimental. Dacă ai trecut cu vederea până acum derapajele partenerului, acum te-ai hotărât să pui capăt sentimentelor de dezamăgire prin care ai trecut în ultima perioadă.

Săgetător

Se anunță o zi în care cooperezi foarte bine cu colegii și găsiți împreună soluții la un proiect on-line. Ești optimistă și ai o bunădispoziție cu care îi molipsești și pe ceilalți. Ești în stare să vezi mereu partea plină a paharului și să vezi în orice situație avantajele.

Capricorn

Încă de la începutul zilei inițiezi dialoguri cu partenerul de viață privind relația în care sunteți. Vă aflați într-o perioadă minunată a relației și ați putea să treceți la următorul nivel. Dacă sunteți deja căsătoriți, ați putea să aflați în curând că veți fi părinți.

Vărsător

Te mobilizezi exemplar în rezolvarea intereselor tale financiare. Posibil în a doua parte a zilei să vrei să cumperi un cadou pentru ziua de naștere a unui prieten, posibil un device sau organizezi o petrecere surpriză pentru acesta. 

Pești

În urma unor evenimente ce au avut loc în viața ta, ești pe cale să îți schimbi principiile după care te ghidezi în viață. Ar fi indicat să te gândești și la tine, să nu mai muncești peste program și să nu mai duci acasă problemele de la serviciu. 

Vezi și: Rețetă paste cu ton și spanac

related posts