Horoscopul zilnic 6 februarie 2019. Capricornii au probleme în relația sentimentală, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de astăzi și citeste mai jos horoscopul pentru 6 februarie 2019.


BERBEC 

Relația cu iubitul tău ajunge astăzi în impas și va trebui să depui eforturi serioase pentru a rezolva problema. Încercați să vă concentrați pe lucrurile pozitive și pe partea plină a paharului. 

TAUR 

Partenerul tău pare să fie putin cam distant și rece astăzi. Nu lua lucrurile prea în serios. Este doar o situație de moment. Într-o zi sau două, totul va reveni la normal, acordă-i doar puțin spațiu. 

GEMENI

Ai grijă cum îndeplinești anumite sarcini de serviciu astăzi. Este posibil să te simți rănită în orgoliu, dar chiar nu este cazul. Neînțelegerile care apar la locul de muncă se pot rezolva dacă cedezi ușor. 

RAC 

Ar trebui să-i spui deschis partenerului tău ce te nemulțumește, în loc să tot cauți motive de care să te agăți. Ai nevoie să-ți exprimi sentimentele care te macină în ultima vreme. 

LEU

Nu este tocmai cea mai bună zi a ta. Prietenii par mai distanți ca de obicei și tu simți nevoia să petreci puțin timp singur. Nu este o idee rea să analizezi planurile tale de viitor. Uneori, astfel de zile fac minuni pentru regăsirea echilibrului interior. 

FECIOARĂ 

Câteodată, greutățile care se ivesc în iubire ne întăresc relația și ne fac mai puternici. S-au acumulat câteva tensiuni între voi doi în ultima vreme și este foarte posibil ca astăzi să iasă totul la iveală. 

BALANȚĂ 

Balanțele au parte de o zi minunată. Nici ție nu-ți vine să crezi cât de multe lucruri pozitive sunt acum în viața ta, mai ales după perioada tumultuoasă prin care ai trecut în ultima vreme. 

SCORPION 

Esti foarte inspirată astăzi și reușești să-i antrenezi în proiectele tale pe toți colegii tăi. Partenerul tau are nevoie de atenție și ai face bine să nu-l mai ignori.

SĂGETĂTOR 

Simți nevoia să te detașezi astăzi de anumite persoane din trecutul tau care nu-ți fac bine. Este important să-ți stabilești prioritățile și să ai în jurul tău oameni pozitivi, care te fac fericită. 

CAPRICORN 

Este posibil să fii rănita astăzi și să descoperi că persoana pe care o iubești nu mai este la fel sau poate că nu mai dorește să fiți împreună. Trebuie să vorbești deschis și să înțelegeți în ce punct se află relația voastră.

VĂRSĂTOR

Astăzi, este o zi favorabilă pentru a începe noi proiecte. Situația financiară se conturează frumos, poate apărea o mărire de salariu. La capitolul dragoste, trebuie să-ți temperezi puțin atitudinea față de persoana iubită. 

PEȘTI

Astăzi este bine să te porți foarte delicat cu partenerul tău. Trece printr-o perioadă foarte sensibilă și are nevoie de întregul tău suport. Dacă trebuie să spui ceva, atunci fă-o din inimă.

Urmăriți ultimul episod din serialul-fenomen ”Viața bate vlogul”

related posts

Modifică setările cookies