Horoscopul zilnic 6 ianuarie 2021. Capricornii sunt suprinși de o iubire din trecut, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 6 ianuarie 2021.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Posibil, astăzi, să intri în conflict cu șefii sau cu cineva cu autoritate, pentru că nu ai respectat un protocol sau deciziile superiorilor. Este recomandat să-ți temperezi ieșirile și să nu dai ocazia să fii sancționată sau să ți se atragă atenția, pentru că nu vrei să respecți o procedură.

 

Taur


Returnezi, astăzi, o datorie unui coleg de serviciu. Totodată, poți primi un buget pe care trebuie să îl administrezi sau partenerul de cuplu este cel care te anunță că a primit un bonus. Acasă, pot să intervină unele neînțelegeri cu unul dintre membrii familiei, din cauza preocupărilor tale exclusiv pentru sfera profesională.

 

Gemeni

 

Ai putea să discuți, astăzi, cu cineva apropiat, de intențiile tale privind relația în care te afli, de faptul că îți dorești să treci la un alt nivel al relației sau chiar să devii părinte. În planul profesional, ai parte de niște zile mai aglomerate, însă cum îți place acțiunea și să nu te plictisești, nu-ți displace.

 

Rac

 

Ai unele nemulțumiri și în planul personal, dar și în cel profesional. Pentru a reuși să te liniștești, nu trebuie decât să spui lucrurilor pe nume. Și ai putea începe prin a spune la locul de muncă ce te nemulțumește, iar dacă situația salarizării este cea care îți aduce cele mai multe frământări, atunci abordează subiectul cu superiorii!

 

Leu

 

Se anunță o zi favorabilă comunicării, învățării de lucruri noi și deplasărilor. Posibil să afli informații utile despre niște cursuri pe care vrei să le urmezi. Planete care îți traversează casa muncii, îți vor aduce o perioadă aglomerată, însă și multe satisfacții profesionale.

 

Fecioară

 

Deși nu pare să ai de unde încasa o sumă de bani, astăzi, vei fi surprinsă, că vor veni în conturile tale niște restanțe sau o plată întârziată. Posibil să vrei să achiziționezi ceva pentru casă, așa că după-amiază pleci la cumpărături.

 

Balanță

 

Dacă prima parte a zilei este mai liniștită pentru tine, nu se poate spune acest lucru după prânz, când intervin unele chestiuni de ordin sentimental și ești nevoită să iei atitudine. Posibil să ai parte de o răsturnare de situație și să ai o discuție serioasă cu partenerul de cuplu.

 

Scorpion

 

Deși te-ai odihnit și încă nu ai început în forță anul, astăzi, te simți obosită, fără energie și pentru tot ce faci, va trebui să depui mai mult efort decât de obicei. Dacă urmează o perioadă în care vei avea mult de învățat, să susții examene, cursuri sau poate ți-ai schimbat jobul și trebuie să te adaptezi, poate ar fi bine să-ți iei mai iei niște zile libere.

 

Săgetător

 

Îți începi ziua cu o veste neașteptată de la un prieten. Posibil să aibă legătură cu planul financiar, unde au apărut niște încurcături. Încearcă și nu intra în conflicte, dă dovadă de calm, pentru că lucrurile se pot îndrepta, dacă găsești repede o soluție. Cum nu duci lipsă de idei, până la finalul zilei, totul este ca și rezolvat.

 

Capricorn

 

Posibil, astăzi, să te preocupe imaginea și statutul profesional. Ți-ai setat niște obiective înalte pentru anul ce a început și nu vei renunța până când nu ajungi acolo unde ți-ai propus. În sfera sentimentală, apare cineva din trecut.

 

Vărsător

 

Contextul astral de astăzi favorizează socializarea și comunicarea, așa că ar fi indicat să-ți programezi o serie de întâlniri, pentru că vei știi cum să duci discuțiile, în așa fel încât să iasă totul așa cum îți dorești. Ideile tale vor fi apreciate de către superiori și colegi. 

 

Pești

 

Contextul astral de astăzi îți aduce, în prima parte a zilei, preocupări pentru o moștenire, pentru recuperarea unor bani, pentru administrarea unor fonduri deținute împreună cu alti membrii ai familiei. Posibil să cauți și o finanțere pentru un proiect personal sau să vrei să faci niște investiții pe termen lung.

 

related posts

Modifică setările cookies