Horoscopul zilnic 6 mai 2019. Peștii primesc un job senzațional, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 6 mai 2019.


BERBEC

Este o zi solicitantă. Partenerii sau șefii tăi au foarte multe idei și vor să le vadă puse în practică cât mai repede. Asta te stresează puțin, însă, ca de obicei, reușești să te organizezi și să fii eficientă.  

TAUR

Ești foarte instabilă din punct de vedere emoțional. Încearcă să nu te închizi prea mult în tine și caută să faci activiăți care să te relaxeze. Norii de pe cerul tau dispar încet-încet și te așteaptă o perioadă minunată.

GEMENI

Ziua relaxantă de care ai parte te va ajuta să-ți încarci bateriile pentru perioada care urmează. La serviciu esti foarte productivă.  Ai multă creativitate, iar ideile tale sunt remarcate de superiori. Este posibil să ți se propună un proiect interesant. 

RAC

Treci printr-o perioadă mai sensibila din punct de vedere profesional. Trebuie să pui mai multă pasiune în ceea ce faci și dacă simți că nu ți se potrivește încearcă să-ți schimbi jobul. Iubitul tău te susține și ar putea să vină chiar el cu o variantă care ți s-ar potrivi ca o mănușă. 

LEU

Foarte mare grijă la felul cum arăți și cum te exprimi astăzi. Este o zi importantă din punct de vedere profesional. Se pot ivi proiecte importante care te vor propulsa din punct de vedere financiar și profesional.

FECIOARA

Este momentul să acționezi cu demnitate și să-ți expui punctul de vedere în toate activitățile pe care le faci. Nu te lăsa călcată în picioare și înceracă să rezolvi toate problemele pe care le ai într-un mod cât mai corect.

BALANTA

Atenția la detalii este foarte importantă în activitățile pe care le desfășori. Urmează o periodă încărcată din punct de vedere profesional și social. Totuși, dacă ești răbdătoare vei reuși să treci cu brio peste această perioadă.

SCORPION

Fii foarte atentă la modul cum răspunzi acuzațiilor care îți sunt aduse. Vei avea tendința să folosești un limbaj vulgar care îți va afecta imaginea în rândul colegilor de la serviciu.

SAGETATOR

Energia pozitivă de care dai dovadă te va ajuta foarte mult să iei decizii corecte din punct de vedere profesional. Nu încerca să-ți strici această stare cu probleme de natură personală.

CAPRICORN

Activitățile relaxante pe care le vei face astăzi te vor ajuta foarte mult să-ți revii din punct de vedere fizic. Poate că ai parte de o răceală ușoară sau pur si simplu simți că ești stresată. 

VARSATOR

Faptul că ești un model pentru cei din jurul tău te ajuta foarte mult să-ți faci cunoștinte de natura profesională. Vei porni proiecte interesante care te vor ajuta să-ți îmbunătățești stilul de viață.

PESTI

O noua oportunitate de angajare este pe cale să apară. Trebuie să fii serioasă din acest punct de vedere iar beneficiile se vor vedea pe termen lung.

related posts

Modifică setările cookies