Horoscopul zilnic 6 noiembrie 2019. Vărsătorii sunt în pericol să piardă bani, ce se întâmplă cu Gemenii


Vezi ce-ți rezervă astrele pentru astăzi și citește horoscopul zilei de 6 noiembrie 2019.


Berbec

Te simți melancolică astăzi, cu gândurile și frământările tale. Stai mai mult izolată și vrei să se termine ziua mai repede. Deși starea ta psihică nu este prea bună, totuși azi vei reuși, prin intuiție, să rezolvi o problema a partenerului de cuplu.

Taur

Se anunță o zi încărcată la capitolul prieteni, mai ales că există neșansa ca una dintre prietene să te dezamăgească și să te facă să suferi. Trebuia să te aștepți la acest lucru, mai ales că au existat mai demult semnale că vei încheia prietenia.

Gemeni

Posibil astăzi să ai niște dialoguri cu șefii legate de activitatea ta din ultimele luni. Nu este cazul să îți faci probleme, deoarece ai muncit din greu și rezultatele se văd. Doar că ești dezamăgită că uneori nu ți se apreciază munca și eforturile depuse.

Rac

Astăzi visezi cu ochii deschiși la o călatorie în afara țării. Vrei să îți lărgești orizonturile și simți că numai călătorind vei progresa la nivel superior. Totodată, te gândești tot mai serios să începi să mai faci un curs de perfecționare în plan profesional.

Leu

Astăzi, ești preocupată de situația financiară, în special de banii pe care îi deții în comun cu partenerul de viață. Faci în așa fel încât vrei să faci ordine și să hotărâți ce suma veți folosi din conturile de economii pentru vacanța de iarnă.

Fecioară

Se anunță o zi în care vei fi preocupată de relația cu partenerul de viață. Lași deoparte criticile și nemulțumirile și îl răsfeți, așa cum își dorește. Petreceți împreună o seară romantică și vă gândiți să treceți la urmatorul nivel al relației.

Balanță

Astăzi, se anunță o zi aglomerată la locul de muncă. Unele evenimente ce au loc pot să-ți aducă aminte de o serie de lucruri întâmplate în trecut. Ți se face dor de colegi cu care ai lucrat și reușești prin intuiție să salvezi un proiect la care ai muncit mai multe luni.

Scorpion

Se anuntă o zi încărcată din punct de vedere emoțional, iar creativitatea va ajunge la cote maxime. Dacă ești implicată într-un proces de creativitate sau participi la un concurs, ai toate șansele să obții un premiu binemeritat. În planul iubirii nu se întrevede nicio schimbare.

Săgetător

La începutul zilei îți oferi ajutorul unuia dintre părinți. Posibil să și mergi cu acesta la un notariat sau la o instituție bancară să lămuriți situația conturilor sau demararea dosarului pentru o moștenire.

Capricorn

Astăzi se anunță o zi cu dispoziție de studiu. Ai noroc la examene și poți să primești vești de la prieteni aflați în străinătate. Spre seară ai parte de niște sfaturi de la o persoana mai in vârstă, care te ajută să îți limpezești gândurile.

Vărsător

Ar fi bine azi să amâni tot ce ține de sectorul financiar și al speculațiilor financiare, pentru că există riscul să fii înșelată sau să pierzi o suma de bani. Fii atentă și pe drum, să nu-ți pierzi portofelul sau cardul, deoarece pe urmă vei avea mai mult de umblat să-ți refaci actele.

Pești

Astăzi Luna îți traversează semnul zodiacal și te îndeamnă la visare, meditație și la calm. Poți să te ocupi de sufletul tău, să faci ceva frumos pentru tine și să uiți pentru câteva ore de toată agitația cotidiană. Nu te lăsa cuprinsă de frământări, tristeți și angoase.

Vezi și: Rețetă Fettuccini cu șuncă și ciuperci

related posts

Modifică setările cookies