Horoscopul zilnic 7 aprilie 2019. Fecioarele au noroc în dragoste, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Citește ce-ți rezervă astrele pentru ziua de 7 aprilie 2019.


BERBEC

Astăzi ai parte de o întâlnire cu o persoană care la prima vedere are principii total diferite față de tine. Dar după ce începi să îl descoperi mai mult, realizezi că în el se ascund toate calitățile pe care le cauți la un bărbat. Poate ieși ceva frumos.

TAUR

Partenerul tău îți aduce vești noi, importante, care în prima fază te derutează. Nu te speria, ai șanse mari să descoperi că, după aceste informații, există oportunități pe care nu trebuie să le ratezi și poți învăța ceva nou.

GEMENI

Ai energia ca pe seară să influențezi în mod pozitiv o persoană care inițial nu are o părere bună despre tine. Îl ajuți să treacă peste o perioadă dificilă și puteți chiar deveni prieteni.

RAC

Lucrurile sunt puțin tensionate între tine și persoana iubită. Orice vă spuneți azi, există șanse să interpretați într-un mod greșit. Aveți nevoie să vă relaxați, este o perioadă mai dificilă. O sa treacă!

LEU

Simți nevoia să ai o discuție serioasă cu iubitul tău. Să nu îți fie frică să deschizi subiecte mai sensibile, pentru că în final o să ai rezultate foarte bune. Fii curajoasă!

FECIOARA

Ai sentimente față de o persoana anume și pare că norocul îți surâde. Azi poți afla ca și el simte la fel pentru tine. Ai nevoie de un impuls pentru a vă apropia, dar dacă faci asta poți să consideri că e primul pas către o relație nouă.

BALANTA

Astăzi nu ești în cea mai bună dispoziție pentru a purta o conversație cu persoana iubită. O să ai o zi dificilă dacă nu încerci să te gândești și la partea pozitivă a lucrurilor. Fii deschisă cu cei dragi și vei avea doar de câștigat.

SCORPION

Astăzi vei găsi momentul oportun ca să îți îmbunătățești relația actuală. O să fie mai bine pentru tine să nu mai porți ceea ce alte persoane ar numi o mască. Atunci când nu este totul lapte și miere, trebuie să facem schimbări.

SAGETATOR

O persoană cu mai multă experiență într-un anumit domeniu îți dă sfaturi. Este de preferat să le asculți și să iei din ele exact ceea ce îți trebuie pentru a putea să duci la capăt proiectele pe care le ai în această perioadă. 

CAPRICORN

Ai de rezolvat o problemă pe care ai trecut-o cu vederea ceva vreme. Încearcă să gândești totul în amănunt, pentru a fi sigură că alegerile tale nu afectează prea tare alte persoane implicate în aceeași situație.

VARSATOR

Ai parte de evenimente care îți perturbă liniștea sufletească. Nu îți face griji, până la finalul zilei vei realiza ce ți-ai propus, ba mai mult, o să ai parte de o surpriză. Tot răul spre bine!

PESTI

Nu îți face griji dacă astăzi ai un moment mai tensionat cu persoană iubită. Nu reziști departe de el și o să vă împăcați imediat. Acest mic conflict o să vă apropie și mai mult.

related posts