Horoscopul zilnic 7 august 2019. Peștii vor fi fermecați de o persoană specială, vezi ce se întâmplă cu Taurii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de miercuri, 7 august 2019.


Berbec

Berbecii vor apela la inteligența lor proverbială pentru a-și rezolva problemele profesionale. Astăzi ar fi de preferat să eviți călătoriile lungi și să nu-ți exprimi sentimentele față de persoana îndrăgită.

Taur

În urma discuțiilor pe care le vor aborda, Taurii își vor schimba percepția asupra anumitor lucruri. Vor apărea multe schimbări, iar una dintre cele mai importante va fi ieșirea din zona de confort. Dacă vrei să-i împărtășești sentimentele persoanei dragi, nu te sfii, ci spune-i fix ceea ce simți. Există riscul să intri în conflict cu un membru al familiei, așa că tratează situația ca atare. Seara ți-o vei petrece în compania prietenilor dragi.

Gemeni

Gemenii ar trebui să aibă grijă la atitudinea pe care vor să o adopte. Dacă vrei să fii mai copilăroasă, nu exagera și nu face glume neserioase în preajma șefului sau a autorităților. Dacă cineva îți cere ajutorul, lasă copilărismele la o parte și oferă-i sprijin acelei persoane. Seara ți-o vei petrece într-o altmosferă relaxantă, meditând și la lucrurile petrecute astăzi.

Rac

Racii vor avea în această zi parte de sprijinul celor apropiați, iar acest lucrur îi va ajuta în rezolvarea unor probleme importante. Astăzi este o zi ideală pentru a face planificări, cum ar fi deschiderea unei mici afaceri. Pe parcursul serii există posibilitatea să apară anumite conflicte cu vecinii sau să se creeze alte evenimente neplăcute. Nu flirta cu o persoană, dacă nu ești sigură de sentimentele tale.

Leu

Leii vor atrage atenția multor persoane astăzi. Poți profita de acest lucru, mai ales dacă  îți dorești să avansezi în cariera profesională. Pe plan personal, lucrurile nu stau, totuși, foarte bine. Ar fi de preferat să ai grijă la modul în care îți exprimi ideile față de partenerul tău, pentru că pot apărea tensiuni.  Dacă ești  în căutarea unui partener, ar trebui să analizezi mai mult lucrurile pe care bărbații ți le spun.

Fecioară

Fecioarele sunt predispuse astăzi la mici accidente, în special la vânătăi sau luxații. Acordă o atenție deosebită tuturor aspectelor din viața ta, chiar dacă la prima vedere lucrurile par ok. Dacă ești în cautarea alesului, ar fi de preferat să nu-ți mai faci tot felul de scenarii sau să interpretezi tot ce spune, ci încearcă să fii cât mai deschisă și relaxată. 

Balanță

Balanțele vor purta discuții serioase cu șefii, cu colegii sau cu partenerii lor. Ar fi de preferat să recunoști atunci când cineva îți demostrează că ai greșit și să încerci să rezolvi problema. Dacă ești în vacanță, deconectează-te de tot ce face referire la muncă și bucură-te de tot ce îți oferă această vacanță.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de multe schimbări în relația cu cei dragi. Încearcă să fii comunicativă și să discuți cu aceștia despre lucrurile ce ar trebui fi îmbunătățite, iar lucrurile se vor rezolva de la sine. Astăzi este ziua perfectă pentru soluționarea problemelor financiare și profesionale. Există posibilitatea să descoperi o nouă sursă de venit.

Săgetător

Săgetătorii se vor preocupa astăzi de starea lor de bine și se vor bucura la maxim de toate lucrurile ce-i fac fericiți. Dacă esti atrasă de o persoană specială, ia-ți inima în dinți și spune-i ce simți. Dacă, totuși, nu te simți confortabilă să-i mărturisești față în față acelei persoane ce simți, poți apela la mesaje, sau de ce nu la o scrisoare.

Capricorn

Capricornii se vor lăsa ghidați de intuiție astăzi. Dacă ai încredere în aceasta, există posibilitatea să-ți întâlnești sufletul pereche. Ai grijă la modul în care îți exprimi opiniile atunci când discuți despre religie sau politică. În timpul liber focusează-te pe jocuri ce îți pun în mișcare mintea.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să nu lase influențați de sfaturile venite din partea unor persoane necunoscute. Dacă te ghidezi după aceste păreri, există riscul să plătești înapoi pentru acel ajutor. Ziua de astăzi este ideală pentru a face anumite amenajări prin casă. Seara ți-o vei petrece într-o atmosferă romantică alături de partenerul tău.

Pești

Peștii vor simți un sentimentent de nemulțumire la adresa lor. Nu te lăsa copleșită de acest sentiment, ci încearcă să ai o atitudine cât mai pozitivă și să te gândești la toate realizările tale. Concetrează-te pe lucrurilec are merg bine în viața ta și care te fac fericită. Pe seară poți să întâlnești o persoană specială ce-ți va da lumea peste cap și te va fermeca de-a dreptul.

Vezi și: Interviu exclusiv cu Robbie Williams - UNTOLD 2019
related posts