Horoscopul zilnic 7 decembrie 2019. Taurii au parte de o criză în cuplu, ce se întâmplă cu Fecioarele


Vezi ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 7 decembrie 2019.


Berbec

În prima parte a zilei poți avea o dispută cu părinții legată de unele probleme financiare apărute. Ești mai sensibilă decât de obicei și asta îți poate afecta relațiile cu cei din jur. Seara o petreci alături de partener într-un cadru intim.

Taur

Astăzi nu prea știi cum să gestionezi o criză apărută în cuplu sau în relațiile cu colegii. Posibil de vină să fie oboseala acumulată. Nu ar strica să-ți iei niște zile libere să te relaxezi.

Gemeni

Astăzi te gândești la ce ți-ar plăcea să faci cu cariera ta, ce drum să urmezi. Nu ești mulțumită de direcția pe care o ia viața ta profesională. Ai vrea să înveți lucruri noi, pentru că ești ești într-o formă intelectuală bună.

Rac

Configurația astrală a zilei de astăzi indică preocupări pentru organizarea unui sejur în străinătate. Îți contactezi prietenii și hotărâți împreuna destinația vacanței, după care rezervi cazarea și transportul. 

Leu

Ești tentată astăzi să lucrezi în mai multe direcții și astfel să ai un randament scăzut la nivelul fiecăreia dintre acestea. Dacă îți vei dispersa energiile, nu vei reuși să duci niciun lucru pănă la capăt.

Fecioară

Situația financiară se poate îmbununătăți astăzi, însă trebuie să acționezi chibzuit, să măsori de două ori înainte să tai o dată, așa cum ți-e felul să procedezi. Concentrează-te asupra proiectelor pe termen lung!

Balanță

Astăzi este posibil ca partenerul să fie mai autoritar cu tine sau cu ceilalți membrii ai familiei și acest lucru să nu-ți prea pice bine. Ar fi indicat să aveți o discuție serioasă și să îi explici că a fi într-un cuplu înseamnă să fiți parteneri. 

Scorpion

Astăzi dispui de multă energie, de încredere în viitor și de evoluția pozitivă a evenimentelor. Dacă alegi să te implici în niște proiecte de anvergură, progresiste, în domeniul social, află întâi dacă găsești și parteneri sau colaboratori interesați să te ajute.

Săgetător

Preocupările tale de astăzi se îndreaptă în special către planul iubirii, către petrecerea timpului cu persoana iubită, căreia îi pregătești o surpriză. Totodată, vei avea momente până la finalul zilei în care îți vei aduce aminte de parteneri din trecut, care-ți vor răscoli sentimentele.

Capricorn

Configurația astrală de astăzi te îndeamnă să-ți impui părerile și ideile în familie. Chiar dacă ai tot felul de nemulțumiri acumulate de-a lungul timpului vis-à-vis de unii membrii, ar trebui să lupți împotriva acestor tendințe, adoptând o atitudine diplomatică și să lămuriți lucrurile.

Vărsător

Cum Luna îți traversează astăzi sectorul comunicării, al informării, al schimbului de opinii și al deplasărilor, este semn că se pot precipita mult acțiunile tale și să dai curs unor dispute. Deși ești bine intenționată, ajungi la tot felul de conflicte cu interlocutorii. Nu te avânta cu capul înainte, fii chibzuită și prudentă!

Pești

Astăzi încasezi bani, faci plăți, posibil pentru a achizitiona un sejur în vacanța de iarnă sau faci o listă cu cheltuielile pentru o petrecere pe care vrei să o dai în următoarea perioadă. La serviciu ai tot felul de idei originale, nivelul tău intelectual este ridicat, iar șefii sunt mulțumiți de tine.

related posts