Horoscopul zilnic 7 ianuarie 2020. Racii au parte de o furtună sentimentală, ce se întâmplă cu Taurii


Află ce își rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 7 ianuarie 2020. 


Berbec

Contextul astral de astăzi te invită să faci niște deplasări. Totodată este favorizată comunicarea, schimbul de idei, susținerea de examene, interviuri și proiecte sau lucrări. Este un răstimp bun pentru cei care au de acumulat cunoștințe.

Taur

Vei fi nevoită să cheltui astăzi o sumă de bani pentru a plăti niște studii sau cursuri de dezvoltare personală. Faci tot posibilul să schimbi direcția în carieră și încerci tot felul de lucruri pentru a vedea dacă ți se potrivesc. Pe seară primești un sfat util de la o persoană cu experiență de viață.

Gemeni

După îndelungi planuri, acum la început de an, te hotărăști să-ți schimbi stilul de viață. Astfel, îți faci abonament la o sală de sport, începi o dietă, te ții cu sfințenie de orele de mese și decizi ca în noul anul, stresul să stea departe de tine.

Rac

Posibil astăzi să intervină o persoană din familie în relația ta de cuplu, tu să întelegi greșit ce a vrut să spună și de aici să înceapă o adevărată furtună, în care îți vei acuza partenerul de tot felul de acțiuni, de care habar nu are. Nu mai pleca urechea la nimeni!

Leu

Găsești astăzi, printr-un prieten, finanțare pentru un proiect. La locul de muncă se anunță o zi dinamică, cum vor urma și celelalte, însă, în următoarele luni, răsplata va fi pe măsura eforturilor tale. Posibil pe seară să intervină tensiuni în relație din cauza timpului petrecut la serviciu.

Fecioară

Posibil echilibrul tău emotional să aibă de suferit, dacă te confrunți cu tensiuni în planul amoros. Ar fi indicat să te detașezi de problemele apărute în cuplu, care sunt trecătoare și să-și concentrezi atenția pe proiectele pe care le ai de discutat cu superiorii.

Balanță

Astăzi vei avea curajul să inițiezi un dialog cu un membru al familiei cu care nu ai o relație tocmai bună. Dacă vei spune deschis și sincer tot ce te nemulțumește, cu ajutorul planetelor din Capricorn, vei putea să ajungi în profunzimea psihicului, să scoți obiceiurile si traumele vechi, care te împiedică să mergi mai departe.

Scorpion

Posibil astăzi să soliciti apropiaților un ajutor financiar, pentru a-ți face niște plăți online la utilități sau să achiziționezi niște cărți, care te vor ajuta în dezvoltarea ta personală. Preocuparea intelectuală va fi domeniul cel mai puternic din acest an.

Săgetător

Dacă îți sărbătorești astăzi onomastica, vei face niște cheltuieli pentru a pregăti o petrecere la final de săptămână. Cum sectorul financiar este puternic susținut de către planete, nu te vei uita la cât cheltui, pentru că vrei ca toți prietenii tăi să se simtă bine și să se distreze pe măsură.

Capricorn

Astăzi, dialogul cu unii dintre colegii de la locul de muncă ar putea să te ajute să descoperi niște jocuri de culise. Informația vine la tine fără să faci vreun efort și decizi să stai în gardă în următoarea perioadă.

Vărsător

Posibil ca astăzi să-ți fie destul de dificil să ai inspirație într-un proiect de creație. Nici în dragoste nu te aștepta la lucruri mărețe, pentru că partenerul nu are în gând să-ți facă vreo surpriză.

Pești

Începi astăzi ziua cu un conflict cu șefii, cărora le ceri o mărire salarială. Deși aceștia nu vor fi de acord cu solicitarea ta, într-un final vor aproba, doar dacă vei mai prelua încă un proiect.

Citește și: Globurile de Aur 2020 - O noapte de neuitat

related posts