Horoscopul zilnic 7 septembrie 2019. Berbecii vor fi predispuși conflictelor. Vezi ce se întâmplă cu Vărsătorii


Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 7 septembrie 2019.


Berbec

Berbecii vor fi predispuși micilor conflicte. Fie că ne referim la contraziceri sau animozități, nu trebuie să  lași aceste lucruri să ia proporții. Ar fi de preferat să nu te lași pradă emoțiilor negative și să adopți o atitudine cât mai pozitivă. Te-ai ținut departe de dulciuri mult timp, iar acum a venit timp să te răsfeți un pic cu mici delicatese culinare.

Taur

Taurii ar trebui să lase deoparte sentimentele de invidie sau gelozie. Chiar dacă în ultima perioadă lucrurile nu s-au derulat așa cum ți-ai dorit tu, nu te demotiva și continuă să fii la fel de perseverentă ca înainte. Amintește-ți că răbdarea este cheia. Ar fi de preferat să nu consumi alcool și să eviți discuțiile contradictorii.

Gemeni

Gemenii ar trebui să-și țină frustrarea în frâu. Dacă te simți neîntreptățită sau dacă constați că lucrurile nu decurg mereu conform planului, nu trebui să disperi. Ar fi de preferat să ieși din casă și să vorbești cu membrii familiei despre problemele tale, nu să le ții în tine. Profită de fiecare moment alături de cei dragi, pentru că în acest fel toată tensiunea pe care o resimți se va risipi.

Rac

Racii vor experimenta astăzi diverse stări. Vei purta foarte multe lupte interioare și vei căuta foarte multe răspunsuri la niște întrebări ce te macină de ceva timp. Spune-le celor din jurul tău exact ce te nemulțumește și nu-i lăsa pe ei să ghicească, pentru că pot apărea neînțelegeri. Ar fi de preferat să faci o retrospectivă asupra lucrurilor ce nu te mai împlinesc și să încerci să te detașezi de acestea.

Leu

Leii ar trebui să fie atenți la modul în care își exprimă ideile. Ai foarte multe gânduri și foarte multe idei și nu știi cum să le exprimi în cuvinte. Unele episoade din trecut își vor face resimțită prezența acum, iar acest lucru îți va produce confuzie. Înainte de a căuta soluții, focusează-te pe sursa problemelor. Dacă situația te depășește, apelează le persoanele de încredere.

Fecioară

Fecioarele vor căuta nod în papură în toate lucrurile. Ar fi de preferat să nu faci o scenă din fiecare mărunțiș. Amintește-ți că de multe ori cuvintele au un efect foarte puternic și de aceea gândește-te de două ori înainte de a spune ceva. Există posibilitatea să afli un secret ce te va pune foarte mult pe gânduri.

Balanță

Balanțele vor fi un pic uituce astăzi. În ultima perioadă te-ai focusat pe muncă sau pe alte planuri și ai uitat de timpul liber. Ar fi de preferat să iei o pauză și să te bucuri de lucrurile ce te împlinesc. Concentrează-te asupra hobby-urilor sau activităților care te binedispun. Poate ar fi cazul să faci o reuniune de familie sau să te revezi cu gașca de prieteni. 

Scorpion

Scorpionii vor avea foarte multe toane astăzi. Ar fi de preferat să nu-ți verși nervii asupra familiei sau a prietenilor, mai ales dacă aceștia nu au nicio vină. Dacă sunt lucruri care te deranjează și pe care vrei să le împărtășești, comunică cu cei din jurul tău și cerere sfatul acolo unde ai nevoie. Seara o vei petrece într-o atmosferă cât mai relaxantă.

Săgetător

Săgetătorii își vor canaliza atenția asupra lucrurilor care îi împlinesc. Când lucrurile nu merg așa cum ți-ai propus, detașează-te și relaxează-te în compania celor mici sau a animalelor de companie. Comunicarea este cheia. Ieși cu prietenii în oraș, dansează , bucură-te de fiecare clipă. Zâmbește și cineva poate se va îndrăgosti de zâmbetul tău.

Capricorn

Capricornii se vor ține la distanță de activitățiile care îi suprasolicită. Ai avut o perioadă destul de încărcată, așa că ar trebui să te bucuri de ce a mai rămas din vacanță. Ai grijă de sănătatea ta și asigură-te că te hidratezi corespunzător. Dacă vrei să încerci chestii noi, care să te scoată din zona de confort, apelează cu încredere la cel mai bun prieten.

Vărsător

Văsătorii sunt un pic distrași de lucrurile ce se petrec în jurul lor. Ar fi de preferat să fii mai prezentă și să nu mai tratezi cu superficialitate lucrurile. Există posibilitatea să primești foarte multe vești, atât bune cât și mai puțin bune. Indiferent de ce se întâmplă, fii cât mai optimistă. Seara ți-o vei dedica relaxării.

Pești

Peștii vor emana energie prin toți porii. Fie că îți vei finaliza sarcinile de la muncă sau că te vei implica în noi proiecte, astăzi vei fi foarte productivă. Dacă simți că vrei să te deconectezi de lucrurile din jurul tău, refugiază-te în artă. Pictează, desenează, cântă, fă ce tot ce te încarcă cu energie pozitivă. Poți exploata latura artistică și în relația cu partenerul tău.

related posts

Modifică setările cookies