Horoscopul zilnic 8 august 2019 . Vărsătorii se ceartă cu persoana iubită, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Vezi ce îți rezervă astrele pentru ziua de joi, 8 august 2019.


Berbec

Astăzi, ar fi bine să nu îți critici prea mult rudele, prietenii sau colegii de muncă deoarece s-ar putea să lași o impresie greșită. Prioritățile tale de astăzi ar trebui să se concentreze asupra carierei sau a planificării unei vacanțe perfecte. Dacă ești deja în vacanță, bucură-te de ea și lasă gândurile negative de-o parte. Dacă ești în căutarea dragostei, asigură-te că faci pași mici și nu te arăta interesată de primul partener care îți iese în cale.

Taur

Este posibil ca astăzi să te confrunți cu unele dispute cu prietenii sau familia. Cel mai bine ar fi să le eviți și să te retragi atunci când simți că discuția a luat o întorsătură nefavorabilă. Nu te lăsa epuizată de emoții sau de exerciții fizice astăzi. Dacă ești mai în vârstă, ar trebui să reduci timpul petrecut afară pentru a evita epuizarea. În această după-amiază, vei primi vești care te vor surprinde plăcut. 

Gemeni

Valul de evenimente de astăzi s-ar putea să îți pună capac. Din cauza împrejurărilor, s-ar putea ca toate planurile pe care le aveai pentru astăzi să se schimbe. Totuși, încearcă să îți păstrezi calmul. După-amiază, se vor mai liniști apele și va fi momentul oportun să îți eliberezi mintea și să te gândești la evenimentele de pe parcursul zilei. Apa te va ajuta să te relaxezi, indiferent dacă alegi să stai în cadă sau să mergi la piscină sau la sauna.

Rac

Astăzi, ar fi bine să nu te îndepărtezi prea mult de realitate. Nu-ți alunga visurile și ieși din carapacea în care te afli. Este posibil să te lovești de evenimente fatidice astăzi, așa că ai grijă la întrebările pe care le primești deoarece pot avea o mare influență asupra viitorului tău. Nu asculta sfaturile prietenilor sau ale rudelor și fă ceea ce simți. În caz contrar, vei fi surprinsă neplăcut de către persoanele din jurul tău. Bea o cafea tare și fă puțin sport. 

Leu

S-ar putea să fii surprinsă odată cu veștile extrem de bulversante care vor apărea astăzi. Încearcă să nu te stresezi prea mult prin analizarea informației. Dacă este posibil, amână orice decizie importantă pe care ar fi trebuit să o iei astăzi. Nu este cea mai bună zi pentru a începe o dieta sau pentru a scăpa de un obicei neplăcut. Totuși, este o zi bună din punctul de vedere al finanțelor.

Fecioară

Nu te baza pe persoanele iubite astăzi. Cel mai probabil, familia și prietenii apropiați se vor concentra pe problemele lor și nu se vor implica în ale tale. Ar fi bine să lași de-o parte orice problemă dacă nu o poți rezolva singură. Vei avea noroc în dragoste astăzi și s-ar putea să ai o discuție care îți va schimba percepțiile. Pentru cele care vor să ia o pauză de la relația lor sau chiar de la căsnicie, astăzi este ziua potrivită. Până a doua zi vei știi exact ce urmează să faci.

Balanță

Astăzi, încearcă să te gândești mai mult la realizările tale de până acum și nu te lăsa deprimat de succesul altora, de achizițiile lor scumpe sau de faptul că au început o relație cu persoana pe care pusesei ochii. Concentrează-te mai mult pe tine pentru că ce este bun, este pus de-o parte. Nu vor exista alte momente neplăcute, așa că dacă nu te afunzi în aceste sentimente, ziua ta va fi una bună.

Scorpion

Ar fi bine să nu te sacrifice pentru alții astăzi pentru că nimeni nu îți va aprecia eforturile. Este posibil să primești un impuls pe care îl vei percepe total greșit. Ar fi mult mai benefic pentru tine să-ți dedici timpul problemelor personale, lăsând la o parte problemele financiare. Astăzi este o zi potrivită pentru a ieși cu prietenii în oraș, la plajă sau pentru a merge la filmul pe care îți dorești să îl vezi de ceva timp.

Săgetător

Este posibil ca astăzi să fii distrasă de la planurile tale deoarece vor interveni multe apeluri, mesaje și persoane care vor veni neanunțate în vizită. După-amiază, vei simți nevoia de o schimbare majoră în viața ta. Te vei gândi la posibilitatea de a te muta în altă țară, continent, sau poate chiar pe o insulă. La sfârșitul zilei, vei simți nevoia să fii singură pentu a-ți pune ordine în gânduri.

Capricorn

Astăzi, ar fi bine să lași egoismul de-o parte față de persoanele dragi. Gândește-te la asta mai ales dacă este vorba de rudele mai înaintate în vârstă sau mai tinere. Pentru restul zilei, nu există motive de îngrijorare. Dacă te concentrezi, vei avea parte de un câștig în materie de business. Dacă lucrezi într-o companie, ar fi bine să dai frâu liber creativității. Ai girjă să eviți plictiseala, stereotipurile și monotonia în relația amoroasă.

Vărsător

Este posibil să îți amintești momentele mai puțin plăcute din viața ta astăzi. Concentrează-te mai mult pe prezent și nu uita să țintești cât mai sus. Astăzi este ziua perfectă pentru schimbări semnificative în relația amoroasă. Nu te teme să spui ceea ce simți, mai ales dacă simți că persoana de lângă tine nu merită atenția pe care i-o acorzi. Nu este indicat să faci schimbări în casă sau să mergi într-o călătorie spontană. Ar fi bine să păstrezi banii pentru planurile pe care deja le-ai făcut.

Pești

Nu te teme să arăți puțin mândrie astăzi. Se vor ivi oportunități în materie de business, și, chiar dacă cei de la muncă se vor simți ofensați, cel mai bine ar fi să nu le acorzi ajutorul dacă nu ai niciun avantaj. Concentrează-ți energia în proiectele personale și vei avea rezultate impresionante. În această după-amiază, este momentul oportun pentru relaxare și pentru liniște. Evită petrecerile zgomotoase și caută un loc liniștit. Pentru cei care sunt în căutarea dragostei, s-ar putea ca persoana iubită să se afle chiar în fața ta.

 

Vezi și: Profil de celebritate - Kevin Hart


related posts

Modifică setările cookies