Horoscopul zilnic 8 decembrie 2019. Balanțele pierd o sumă importantă de bani, ce se întâmplă cu Gemenii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de duminică, 8 decembrie 2019.


Berbec

Planul financiar este astăzi o prioritate pentru tine. Se pot ivi oportunități financiare de suplimentare a veniturilor. Totodată, poți să ajuți pe cineva din familie cu un împrumut pentru a achita niște studii sau cursuri de perfecționare profesională.

Taur

Și tu și partenerul tău aveți personalități puternice și astăzi, în urma unei situații apărute imprevizibil, interesele voastre să ducă la o dispută. Și în planul profesional, aspectele astrale tind să te facă destul de agresivă în relația cu partenerii de afaceri. Încercă să găsești soluții, astfel încât să evitați conflictele!

Gemeni

Încearcă să finalizezi un proiect înainte să începi unul nou. Astăzi sectorul planuri și proiecte pe termen lung reprezintă pentru tine o prioritate. Totodată, în urma unei întâlniri surpriză cu un prieten, care activează în același domeniu ca tine, îți vine o idee să începeți un proiect împreună.

Rac

Astăzi ar fi benefic pentru relația ta să-ți găsești timp pentru a-l petrece și cu persoana iubită. Configurația astrală te îndeamnă să te ocupi de proiectele pe termen lung și nu ai liniște până nu creionezi măcar planul.

Leu

Posibil astăzi să fie una dintre zilele acelea în care trebuie să te dedici carierei.Te implici și ai spirit de inițiativă în planul profesional, iar șefii se bazează pe tine că vei coordona totul perfect. Spre seară îți faci timp și pentru cei dragi.

Fecioară

Astăzi primești vești din străinătate, de la persoane cu care ții legătura, foști colegi sau prieteni. Constați că a trecut mult timp și ar fi cazul să organizezi o întrevedere.Totodată, dacă vei fi nevoită să lucrezi, poți avea parte de surprize în sarcinile de serviciu. 

Balanță

De abia aștepti să pleci în vacanță. Hotărăști împreună cu familia stațiunea în care vreți să mergeți. Atenție la speculațiile financiare, dacă ești tentată și dacă vin spre tine provocări financiare, pentru că este posibil ca astăzi să pierzi o sumă importantă de bani!

Scorpion

Amână luarea deciziilor privind semnarea unor contracte sau negocieri în planul profesional pentru că este posibil ca situația să se schimbe, să afli niște lucruri pe care partenerii de afaceri ți le-au ascuns. Cere mai mult timp să analizezi problema apărută.

Săgetător

Conjunctura astrală de astăzi va aduce o situație neprevăzută, în care poți înregistra un succes în planul profesional. Ieși în oraș la o petrecere și acolo cunoști o persoană cu care vrei să pui bazele unui contract profitabil din punct de vedere financiar.

Capricorn

Preocupările tale principale de astăzi sunt planul sentimental, activitățile de relaxare și relația cu copiii, unde pot interveni tot felul de suprize și răsturnări de situație în programul stabilit. Te distrezi bine, chiar dacă ai parte de unele mici neplăceri.

Vărsător

Astăzi îți vin niște idei legate de renovarea sau redecorarea locuinței. Ai susținerea membrilor familiei și plecați împreună la cumpărături. Mare atenție, că poți depăși cu mult bugetul stabilit și ai nevoie de bani și pentru cadourile de sărbători!

Pești

Configurația astrală de astăzi îți aduce o surpriză financiară. Te trezești cu o sumă în conturi pe care o așteptai de abia în a doua jumătate a lunii. Totodată, poți să faci o deplasare neplanificată în interesul familiei, să rezolvi o problemă apărută.        

related posts