Horoscopul zilnic 8 ianuarie 2020. Vărsătorii au parte de o aventură romantică, ce se întâmplă cu Taur


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 8 ianuarie 2020. 

Tag-uri:

Berbec

Cariera este pe primul loc astăzi. Dacă vrei să-ți schimbi jobul, astăzi este o zi bună pentru interviuri și pentru a face impresie. Ai toate șansele să primești jobul, dacă știi să-ți pui în valoare abilitățile de comunicare și organizare.

Taur

Configurația zilei de astăzi, cand Luna îți traversează sectorul financiar, îți aduce preocupări pentru bani. Astfel, dacă trebuie să pleci într-un minisejur în weekend, îți faci socoteli, mergi la cumpărături să-ți iei tot ce ai nevoie și pregătești bagajele.

Gemeni

Cu Luna în zodia ta și în casa personalității, ești hotărâtă să te bucuri astăzi de tot ce vine frumos spre tine. Vorbești mult, faci planuri, le povestești colegelor despre vacanța din care tocmai te-ai întors și faci planuri financiare pe termen lung.

Rac

Astăzi, nu prea ai dispoziție de relaționare. Luna, guvernatorul tău, se plimbă prin casa izolării și a subconștientului. Deși ești o fire optimistă, azi stai mai mult retrasă în gândurile tale. La serviciu faci față cu greu sarcinilor pentru că nu-ți stă capul la treabă, ci la frământările tale.

Leu

Astăzi ai un randament bun la locul de muncă. Se vede că ai venit odihnită din vacanță. Este o zi favorabilă discutării de noi proiecte și de a face o strategie pe termen lung. Seara ieși în oraș cu colegii de serviciu.

Fecioară

Contextul astral de astăzi anunță unele divergențe cu partenerul de cuplu, din cauza alegerilor pe care le-ai facut în carieră. Dacă ai copii, posibil disputele să aibă legătură și cu educația copiilor sau cu alegerea unei destinații de vacanță.

Balanță

Nu mai simți că faci parte din colectivul de la serviciu. Au plecați mulți colegi și nu mai colaborezi la fel de bine cu colegii noi. Ești dezamăgită de modificările, care au avut loc în firmă și te gândești tot mai des să ai curajul să pleci și tu.

Scorpion

Conjunctura astrală de astăzi, cu Luna, care îți traversează sectorul financiar, te îndeamnă să-ți rezolvi o chestiune financiară. Posibil să demarezi un dosar de credit și pentru acest lucru mergi la bancă și negociezi termenii creditului sau te ocupi de o chestiune juridică pentru a intra în posesia unor bunuri.

Săgetător

Cotextul astral de astăzi anunță o zi favorabilă negocierilor cu partenerii de afaceri pentru un proiect pe care ar trebui să îl finalizezi la sfârsitul lunii. În planul personal te pregătești împreună cu partenerul pentru un eveniment important în viața voastră: o căsătorie sau nașterea unui copil.

Capricorn

Se anunță o zi foarte încărcată în sarcini la locul de muncă, dar nu este o problemă pentru tine, care ești caracterizată de datorie, seriozitate și responsabilitate. Jupiter și-a petrecut un an de zile în casa subconștientului și ți-a adus o maturizare interioară. Așa că, multe dintre lucrurile învățate, vor ieși acum la iveală, iar lecțiile își vor găsi aplicarea în fapte.

Vărsător

Pentru astăzi ai programat o serie de activități de relaxare, întâlniri cu prietenii sau o aventură romantică. Totodată, creativitatea este la cote maxime și ai putea să încerci să transformi un talent sau un hobby într-o afacere personală.

Pești

Ar trebui să reziști tentației de a relaționa doar prin sentimente cu membrii familiei și partenerul, deoarece nu sunt la fel de intuitivi ca tine. Un schimb de opinii si idei clare ar putea să elimine impresia ta că ei nu vor să se implice în chestiunile familiei.

Miliția Modei: Costi Diță despre Salma Hayek la Globurile de Aur 2020

 

related posts